Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Bu anket kapanacak: .
Ya abi böyle kuralın abv yeni fifa’da bk gibi olucaz

Ya Ponomarenko kim bu arada adını ilk defa duyuyorum.

Böyle oyuncular alıyoruz hem mutluyum hem çok endişeliyim kim la bunlar
adamın derdi fifa olmuş inanılmaz
tamam dostum gslisin sende

İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.

İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı
Olay formda kamp yemiş bir İlkay noktasına geldiyse en iyi 3.lük hayırlı olsun. Bahsettigin sakatlık sezonun başındaydı.
Aradan devre arası gecti sonrasında en lazım oldugu yerde İlkay bırak klası falan takımın net en kötüsüydü.
İyi oldugu donemde de zaten bir Liverpool bir de Besiktas macı var. Bu sene kupada falan oynar onun dısında zerre katkısı olacagını sanmam.

HNBAz05WAAAwe3Y

Sane'ye 2 mac iyi 2 mac ortalikta olmuyor diye elestirenler Brandti daha cok elestirir. Bu herif baya yetenekli biriydi ve daha üst seviyelere ulasacak diye bekliyordu Almanlar. Bu beklentiyi karsilayamadi. Sanenin bari world class oldugu dönemler vardi. Brandt bence ve Dortmund taraftarlarina'da göre baya istikrarsiz ve fazla sorurumluluk almayi sevmeyen biri.

Karakter olarak ve takim icindeki atmosfer icin önemliymis Dortmund'da. Ama bizde yabanci siniri varken, öyle adama kontenjan harcamak cok mantikli olmaz.
Vallaha bize gelen arızalı oyuncular okadar iyi geliyorlar ki: Kilit açsın ,oyun kursun ve en önemlisi Oshimen ve kanatları beslesin tek istek bu.Bunuda fazlasıyla yapacağına inanıyorum.İstikrarının düşmesinin sebebi dortmund ile anlaşamamış olması olabilir mi .Önceki sene neredeyse x3 asist yapmış.bilmiyorum farkeder mi ama?

Bu u23 transferleri iyi hoş güzel ama ivedilikle İcardi ve biriyle daha vedalaşıp 2 tane baba oyuncu takviyesi yapmamız gerekiyor.

Rotasyonu geliştirmek başka bir şey direkt ilk 11’e koyulacak Curtis Jones gibi bir oyuncu almak başka bir şey

Eğer 4 tane u23 transferi ile transferi bitirirsek bence gelecek sene gg
U 23'leri kiralık alma sebebi hem riski azaltmak hemde bonservisli "baba oyuncu" almak olduğu çok açık bence

Şu maddi güçle bizim gidip Greenwood ve Trosardi alıp fişi çekmemiz lazımdı

Kimi gonderecegimizi düşünmemiz lazimdi
Millet borç harç gidip kemik gibi oyuncular aliyor
Biz halen Sallai Sane Sara Jacobs gibi sıradan adamları ana plana yazıyoruz

Bu sene ihanet senesidir şu sene vursak kafalarına sRakip filan kalmayacak ama adam tutturmuş Aslantepe şudur budur seneye CL girrmezsek ozaman osimhenide tutamazsın

Bizim oyun kurucu orta saha almamız diyenler Curtis Jones alınmalı diyor, valla Çıldırıcam

Nico Paz Arjantinli ustelik 2 yildir takiminin gercek stari 60a aldilar

Su sartlarda Can Uzuna 60 istenmesi manyakliktir.. Paz'i baz alirsak max 30-35 eder Can

Panomorenkoyla Franculinoyu da acip izledik demeyin yaw neye gore mukayese etmeye calisiyorsunuz.. Biri danimarka biri ukrayna liginde

Geri
Üst Alt