Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.837
- 7.937
- 1.233
biziz en sonunda başkan 50 milyon euro'u verip alacağız gibi gözüküyor
ilgilendiğimizi sanmıyorum ,fb kanteyi satıp girecek bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biziz en sonunda başkan 50 milyon euro'u verip alacağız gibi gözüküyor
Biz sormusuz,satmıyoruz demişlerilgilendiğimizi sanmıyorum ,fb kanteyi satıp girecek bence
sanmıyorum bizizdir bizim başkan almadan rahatlamaz oulai'yi çünküilgilendiğimizi sanmıyorum ,fb kanteyi satıp girecek bence
Paz'ın o bedeli, henüz patlama yapmamış olduğu zamanda sözleşmesine konulmuş, belirli bir süreye kadar geçerli olan bir satın alma maddesi değil miydi? Şu an serbest bir transfer olsa belki de 80-100 istenecekti kendisi için.Nico Paz Arjantinli ustelik 2 yildir takiminin gercek stari 60a aldilar
Su sartlarda Can Uzuna 60 istenmesi manyakliktir.. Paz'i baz alirsak max 30-35 eder Can
yetmiyor fredi de göndermeleri gerekiyorBiz sormusuz,satmıyoruz demişler
Fbde fred ve mimovic kaliyo gibi
Talisca ve kanteden cikacaklar
Paz'ın o bedeli, henüz patlama yapmamış olduğu zamanda sözleşmesine konulmuş, belirli bir süreye kadar geçerli olan bir satın alma maddesi değil miydi? Şu an serbest bir transfer olsa belki de 80-100 istenecekti kendisi için.
Reis ilkay fark yaratsa yaratsa büyükşehir belediyesi aile yaşam ve emekliler merkezinde fark yaratır artıkBu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.
Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum
Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.
Bu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.
Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum
Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.