Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Nico Paz Arjantinli ustelik 2 yildir takiminin gercek stari 60a aldilar

Su sartlarda Can Uzuna 60 istenmesi manyakliktir.. Paz'i baz alirsak max 30-35 eder Can
Paz'ın o bedeli, henüz patlama yapmamış olduğu zamanda sözleşmesine konulmuş, belirli bir süreye kadar geçerli olan bir satın alma maddesi değil miydi? Şu an serbest bir transfer olsa belki de 80-100 istenecekti kendisi için.

Ponomarenko

Screenshot_20260712_192454_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity.webp

Paz'ın o bedeli, henüz patlama yapmamış olduğu zamanda sözleşmesine konulmuş, belirli bir süreye kadar geçerli olan bir satın alma maddesi değil miydi? Şu an serbest bir transfer olsa belki de 80-100 istenecekti kendisi için.

Realin geri alma opsiyonu yok muydu ? 100e satabilecek olsa 10a geri alip satardi diye dusunuyorum

Muhtemelen kolpadir da Oulai'nin fenere gitmesi can sıkar .. Guenduziyle baya iyi bir ikili olurdu..Kante esegi oynasin iste

Niye hala kabul etmiyor acaba

Listemizin ust siralarindaki manzanbi

Bu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.

Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum

Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.
Reis ilkay fark yaratsa yaratsa büyükşehir belediyesi aile yaşam ve emekliler merkezinde fark yaratır artık

Manzanbinin bonservisi ne kadardı arkadaşlar

Umarım biz değilizdir, trabzonspordanöyle böyle nefret etmiyorum rize'ye nasıl muammele cekiliyorsa bu adamlarada aynı muammelenin çekilmesi lazım. Kücük olup mide bulandırma konusunda jk'ye falan rahmet okuturlar. Ya şu nhaga denen cocuğun biraz üzerine düşsek ayağı top görse oradan alabileceğin herhangi bir adamın 2 katı top oynar trabzon kim oluyorda biz bu adamlara 30 40 milyon para veriyoruz. Azcık x'te takılan biri adamların hem halk olarak hem yönetim olarak galatasaray'a olan bakış acısını bilir korkunç derecede düşmanlar bize.

+Transferler nerede?
-4 senedir şampiyonuz, ayıptır.
+Tamam da transferler nerede?
-Şampiyon olduk işte 4 kez üst üste? Bize bu soru sorulur mu?
+E hani ortada transfer yok daha?
-E şampiyon olduk ama?

Bu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.

Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum

Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.

Dostum ilkayin bile kendinden herhangi bir beklentisi yoktur.

Geri
Üst Alt