Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    160
  • Bu anket kapanacak: .
Olm bu bjk trossardı nasıl aldı la hakkaten ilginç iş. Geçen sene Arsenalın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu adam. Bjknin güçlenmesini şahsen istiyorum olur da biz teklersek şampiyonluğu onların alması lazım Nanili Van Persieli kadroya karşı o işi iyi becermişlerdi gene yaparlarsa üzülmem

Olm bu bjk trossardı nasıl aldı la hakkaten ilginç iş. Geçen sene Arsenalın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu adam. Bjknin güçlenmesini şahsen istiyorum olur da biz teklersek şampiyonluğu onların alması lazım Nanili Van Persieli kadroya karşı o işi iyi becermişlerdi gene yaparlarsa üzülmem
Tamam hocam

Greenwood’un gelmesine ciddi ciddi üzülenler var.

Adamın FB performansının simülasyonunu yapsan ManU’da oynatmak olur zaten. Kariyeri bitiyordu. Adamı hayata döndüren Getafe, uçurtan Marsilya oldu. Tekrar kariyeri bitme noktasına gelir yarım sezona…

Mason’u hayata döndüren adam De Zerbi’dir. Marsilya’da da De Zerbi sonrası inanılmaz düştü zaten. Ligin ikinci yarısı neredeyse yoktu performans olarak. Smail devre arası gelmeden bunu keser İrfan Can’ı monte eder sağ kanata

Yav başlayacam Can Uzuna da Encisio’ya da. Sakız gibi aynı isimler dönüp duruyor.

Reijnders %100 olmalı
Yeni alınan Uçho'yu bilmiyorum
Enciso ve Can ikilisinden kim iyi bilmiyorum
Forvet kim olabilir bilmiyorum ama Duran ve Icardi olamaz.
Sol kanada BAY'i dengeleyecek u23 lazım ama kim olur bilmiyorum

Eğer başkanımız dursun Özbek ise transferlerden sorlu olan Abdullah kavukçu ise o gelmesin bu gelsin deme lüksüne sahip olamayız,.Çünkü bunların alabilecekleri oyuncular malesef çapları kadar.Erden başkan gelene kadar bunu kabullenmek gerek

Enciso bonuslar ile 30 milyon + xx% pay ile anca birakirlar. Bana 20 milyon cok düsük geliyor.

B
Bence haklısın

Bu A+ isimleri niye kiralık versinler yav bize? Dursun'un kafaya girmiş biri saçma sapan fikirleriyle ama sonumuz hayrolsun

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 verip lesley alacagıma 45 verip oulai alırım ... 45 diyorum çünkü karşı taraf avrupaya 35 diyorsa bize 45 der . Türkiyenin aktif en iyi ortasahası . Dursun başkanın kafasında böyle bir şey varsa da hiç duyurmadan halletmeli yoksa karşı tarafın köpekleri havlıyor iş bozuluyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamı değerlendirirken yaşını göz önünde bulundurun bir kaç seneye zaten çok çok üst seviyede oynayacak ve uzaktan izleyeceğiz ... romulo için benzer şeyler demiştim o çok üst seviye vadetmiyordu ama durum aynıydı. Popülizm kurbanı olduk iki süreçtede. İsmi geçen herkesten daha iyi topçu oulai o dönemde ismi geçen herkesten iyiydi romulo ama biz mikautadze peşinde falan koşmuştuk ve maliyeti çok daha uygundu...

Biri kendini ispat edip premier lige girmiş bir oyuncu diğeri 1 sezonluk topçu ha büyük topçu olur olmaz orası ayrı birini kiralık opsiyonlu sıfır riskle alıyorsun diğerine 45 verelim diyorsun 75 e Osimhen alan takımız hamsispords sezonda toplasan 3-4 maç iyi oynayan oulayi ye 45 verelim diyorsun mantıklı mı sence tutmazsa ne yapacaksın ? Bir sonraki durağı 10 milyona Fransa orta sıra takımı olur Oulayi denen eleman 15 milyondan fazla etmez bizdeki ndiaye kadar bile topçu değil

Geri
Üst Alt