Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.237
- 481
- 1.343
Dursun başkanı saklayın tehlike altındayız
Ben bunun hayalini günler önce babamla konuştum salah bize gelse bambaşka bir olay olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun başkanı saklayın tehlike altındayız
Üzgünüm ya ben veteran bile olsa yıldız topçu hastasıyım buna engel olamıyorum
sokarım atletizmine
Salah gelirse karşılamaya giderim
Ben bunu menfi manada yazmıştım hüseyin, son halini izledin mi salahın bitik kere bitik düzelmezBen bunun hayalini günler önce babamla konuştum salah bize gelse bambaşka bir olay olur
Kamp yemiş İlkay mı diyorsun renktaş. Zor ama Allah'tan ümit kesilmez.İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.
İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı
Tarihin en büyük kazığı olur bambaşka bir kazıkBen bunun hayalini günler önce babamla konuştum salah bize gelse bambaşka bir olay olur
Fantazisi güzelBen bunu menfi manada yazmıştım hüseyin, son halini izledin mi salahın bitik kere bitik düzelmez
Bi yerlere kapağı atmayı düşünüyor ya biz olmasın aman aman ismine aldanmayın
Paz'ı Madrid'in 60'a verme sebebi 80'e geri satın alma maddesi koydurması.Paz'ın o bedeli, henüz patlama yapmamış olduğu zamanda sözleşmesine konulmuş, belirli bir süreye kadar geçerli olan bir satın alma maddesi değil miydi? Şu an serbest bir transfer olsa belki de 80-100 istenecekti kendisi için.
Romano açıklamış uçak vs planlanacakmış bitti bence maalesef yapacak bir şey yok. Bizim olabildiğince en iyi oyuncuları almamız lazım.fbnin mason işi amma uzadı yarın açıklasınlar da timelinenıma düşüyorlar engelle engelle bitmediler
Bu kontenjan sıkıntısında gerek yok tabi hele o paralara. Ama fantazisi güzel. Aynı menajerin diğer oyuncuları kimler acabaTarihin en büyük kazığı olur bambaşka bir kazık
Yav can uzun 60 milyon,onu geç
Daha iyisi bruno fernandes ve brahim diaz
Hocam bu nesalahı alırsak salah la bunlar derler bize