Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
fbnin mason işi amma uzadı yarın açıklasınlar da timelinenıma düşüyorlar engelle engelle bitmediler

İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.

İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı
Kamp yemiş İlkay mı diyorsun renktaş. Zor ama Allah'tan ümit kesilmez.

Ponomarenko Icardi tarzıysa şu anki oyunumuza uyar mı emin olamadım. Ama hoca istediyse bir planı vardır.

2005 yılı futbol dergisinin geleceğin yıldızları adayları

1783879695733.webp

Paz'ın o bedeli, henüz patlama yapmamış olduğu zamanda sözleşmesine konulmuş, belirli bir süreye kadar geçerli olan bir satın alma maddesi değil miydi? Şu an serbest bir transfer olsa belki de 80-100 istenecekti kendisi için.
Paz'ı Madrid'in 60'a verme sebebi 80'e geri satın alma maddesi koydurması.

10 numaraya ve kanatlara 2 tane seviye atlatacak adam almamız lazım. Enciso işi o yüzden içime sinmiyor. Çocuk iyi topçu, u23de alınabilecek belki de en iyi isim ama seviye atlatacağını düşünmüyorum. Keza Can da öyle o da seviye atlatmaz bizim takıma. Odegaard-Bruno-Brahim ayarında bi transfer lazım oraya yoksa geçen sene olduğu gibi sığır pres dışında stabil bir hücum performansı verme ihtimalimiz düşük

Eni
Yav can uzun 60 milyon,onu geç

Daha iyisi bruno fernandes ve brahim diaz

Bakin bu hikaye cok tandik geldi yani diyorlarki Enciso aslinda cepte ama biz sartlari zorluyoruz daha iyisini istiyoruz o dedikleride iste bruno gibi oyuncular bir ay bunla ugrasip sonra diyeceklerki.

brunoyu cok istedik ama sartlar olusmadi o ara cepte olan Enciso 20 milyona baska takima transfer oludu, nasip derler, peki biz kimi alacagiz sorusu üzerine baskan kesin, biz bu isi icimizden hallederiz, eski alman milli takim kaptani.ilkay adamdan saymiyormusunuz? Suan hale orda oyniyan Sane bunu yapamazmi? Galatasarayin cocugu yunus yeterli degil mi beyler der, iceriye girer bir keyif purodu yakar ve derki ,nasil da oyaladik taraftari Para cepte kaldi

Geri
Üst Alt