Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .

valla fm'ye göre bu çocuğun fiziksel özellikleri çok iyi ama bu çocuğun olayı ceza sahasında tek vuruş. yani rakiple boğuşur eder ama takım oyununa dahil olmaz.

aynı zamanda fm scoutları çocuğa 146 potansiyel biçerek gelecekte ortalama üstü bir santrafor olacağını öngörmüş. yani kendisi elit seviye wonderkid değil.

Ukraynalı Mehmet Yıldız bu.

Fm'ye göre adam mi değerlendirilir adamlar bizim ikinci ligden bir oyuncuyu dünyanın en iyi şut atan adamı ilan etti

gerçekte izlemedim ama fm özelliklerine göre şöyle diyeyim;

Çalışkanlığına ve Takım oyununa 9 ve 10 puan vermişler yani pres oyununa uygun değil bu çocuk. Ayrıca takım oyunu puanının düşüklüğü bencil mi dedirtebilir bencilliğinden değil o takım oyununa katkı sunamıyor yani onu gösteriyor.

Hızlanma ve Çeviklik 11-8 yani ortalama 9. Bu şu demek, hızlı stoperlere karşı çaresiz kalıyor.

En önemlisi konsantrasyonu çok düşük vermişler bu da sanırım genç oyuncu olmasından kaynaklı, yani maç içerisinde istikrarsız anlamına geliyor
Ben hiç fm oynamadim ve anlamıyorum bu işlerden

İşin tuhafı pres de yapıyormuş herif

Biz neden oyuncu satamıyoruz bir türlü her kim olursa olsun.?????
Burada yöneticilikde bir yere kadar..Oyuncun satılabilir olacak.Şu an osimen haricinde hiçbir futbolcumuza büyük paralar veren olmaz.İstediğin yöneticiyi getir bu olmaz.

Buradaki sorun kötü transferler yapılıyor başarısız transferler yapılıyor.
Kiraya verdiğin adamların hepsi geliyor veya zorla 3’e 5’e satıyorsın.Burada sorun alırken.Bunu ısrarla görmüyoruz.

Yav can uzun 60 milyon,onu geç

Daha iyisi bruno fernandes ve brahim diaz

İcardi ile vedalaşıp 10 numaraya Salah mı çekiyoruz yoksaaaaaaa

Transfer dönemlerinde bizim memnuniyetsizlik

27129.webp

heis adamı izlemedim, kalkıp nasıl izleyeyim, skill videolarıyla da bir şey olmaz. elimdeki tek veriye göre değerlendiriyorum ben de
Gelirse görürüz nasıl bir topcuymus bence bonservisiyle gelmeyecek kiralık halledecekler söylenenlere görede oyuncu ısrar ediyormuş bize gelmek için o yüzden kiralık olabilir deniyor.

Ulan Enciso'yu 9.5 milyona almak varken şimdi 20-25 milyonlar konuşuluyor. O da iyidir alın lan!

Geri
Üst Alt