Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    160
  • Bu anket kapanacak: .
Curtis Jones belli ki ille de Inter diyor bu yuzden Inter de fiyat kirmaya calisiyor
Bize dusmez

Böyle genç menç heves ettikte kendimizi aniden çikuldau morutan dönemi korku kapanında bulacağımızdan da korkmuyor değilim.
İyide onlardan beklentiye girmekte saçmaydı gotu boklu Romanya liginden 22-23 yaşına kadar çıkamamış adam alınır mı iyi olsalar 18-19 da çoktan Avrupa yaparlardı.

Federico Valverde, Martin Ødegaard, Lesley Ugochukwu, Can Uzun, Franco Mastantuono, Yusuf Akçiçek, Erencan Yardımcı ve Alperen Uysal transferleri ile kadromuzu uçuşa geçiriyoruz.

Kaleci: Uğurcan Çakır, Jankat Yılmaz, Alperen Uysal

Sağ Bek: Wilfried Singo, Roland Sallai
Sağ Stoper: Davinson Sánchez, Mario Lemina, Arda Ünyay
Sol Stoper: Abdülkerim Bardakcı, Yusuf Akçiçek
Sol Bek: Ismail Jakobs, Eren Elmalı, Kazımcan Karataş

6 Numara: Lucas Torreira, Lesley Ugochukwu
8 Numara: Federico Valverde, İlkay Gündoğan, Renato Nhaga
10 Numara: Martin Ødegaard, Franco Mastantuono

Sağ Kanat: Leroy Sané, Yunus Akgün
Sol Kanat: Barış Yılmaz, Can Uzun, Berat Luş
Santrafor: Victor Osimhen, Matviy Ponomarenko, Erencan Yardımcı

PAF Takım ile ortak: Arda Yılmaz, Dağhan Kahraman, Armando Güner, Ada Yüzgeç, Yusuf Sivaslıoğlu, Furkan Koçak, Efekan Çelik, Eyüp Karasu

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arkadaşları gönderiyoruz.

Kiralık: Eyüp Aydın, Enes Büyük, Yalın Dilek, Elias Jelert, Metehan Baltacı, Berat Yılmaz, Ali Bülbül, Kadir Subaşı, İsa Halidi, Efe Çördek, Efe Eriş, Ege Araç, Efe Gündal, Ada Karatepe
Bonservis: Gabriel Sara, Günay Güvenç, Ahmed Kutucu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Halil Dervişoğlu, Siraçhan Nas

----------------------------------------------------------------------------------------------

Sonra uyanıyoruz.

Romano açıklamış uçak vs planlanacakmış bitti bence maalesef yapacak bir şey yok. Bizim olabildiğince en iyi oyuncuları almamız lazım.
Hala detaylar varmış mali açıdan ,tam mutabakat yok

Greenwooddan ve menajerden onay bekleniyormus demiş üstelik

Ama bence de aldılar artik

Gerçekten etkileyici bulduğun iyi bir videosunu alabilir miyim? Ben çok da etkilenmedim ama çok az videoya baktım onları da tam izlemedim...

Sadece videolardan biliyorum hiç izlemediğim bir oyuncu. Bu videoda bitirici, fiziği vb. etkileyici ama oynadığı lig seviyesi bence çok ciddi soru işareti. İsmi geçenler arasında en güvenilir olacak isim bence Lucas Stassin ondan sonra da Djiu(sakatlık durumu etkilemediyse) gelir ben de.

Can daha bitirici ve ceza saha içerinde gol iç güdüsü çok daha fazla , kaleye yaklaştıkça oyun görüşü daha iyi karar mekanızması daha iyi daha soğukkanlı kalabiliyor...son iki yazımda detaylıca kıyaslayıp yazdım .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can'ın kendisinden tek olumlu yani bunlarsa yetiyor mu Can'ı daha komple futbolcu yapmaya... Sanki Enciso daha oyun kurabilen, yaratıcı, kıvrak, hem pasör hem driblingçi; Can daha çok fırsatçı ve bitirici anlaşıldı şimdi özetle, ki Can'ın pek öyle 10 numara olmadığını (mevki olarak oynasa da daha çok 2. forvet gibi oynadığını) biliyoruz gibi... Daha iyi daha kötü vs mevzusunda değilim ama "komplelik" tanımını pek karşılamıyor sanki Can...

tamamen objektif

uğurcan > ederson
sallai > semedo
sanchez = skriniar
ake = abdulk
jakobs > archie
singo = ostervold
torreira < guendouzi
ugochukwu/lemina = kante
sara < asensio
sane < greenwood
osimhen > muriqi