- 17 Aralık 2008
- 33.609
- 26.354
- 3.013
paraguaylı herif nasıl iyi mi
top kontrolü var ama bencil bi herif heis, öyle clinical bi herif de değil, oyunu organize eden bi profil değil, belhandagillerden olduğu söylenebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paraguaylı herif nasıl iyi mi
İyide onlardan beklentiye girmekte saçmaydı gotu boklu Romanya liginden 22-23 yaşına kadar çıkamamış adam alınır mı iyi olsalar 18-19 da çoktan Avrupa yaparlardı.Böyle genç menç heves ettikte kendimizi aniden çikuldau morutan dönemi korku kapanında bulacağımızdan da korkmuyor değilim.
Bu fm wonderkid listesi...
Çok gaddarsintop kontrolü var ama bencil bi herif heis, öyle clinical bi herif de değil, oyunu organize eden bi profil değil, belhandagillerden olduğu söylenebilir
Hala detaylar varmış mali açıdan ,tam mutabakat yokRomano açıklamış uçak vs planlanacakmış bitti bence maalesef yapacak bir şey yok. Bizim olabildiğince en iyi oyuncuları almamız lazım.
ne olur mesela bi tane daha veteran mıBen bunun hayalini günler önce babamla konuştum salah bize gelse bambaşka bir olay olur
bitti sergen cırpınmaHala detaylar varmış mali açıdan ,tam mutabakat yok
Greenwooddan ve menajerden onay bekleniyormus demiş üstelik
Ama bence de aldılar artik
Bence de aldilar artik demisimbitti sergen cırpınma
20m a bitirin işte, daha ne
Gerçekten etkileyici bulduğun iyi bir videosunu alabilir miyim? Ben çok da etkilenmedim ama çok az videoya baktım onları da tam izlemedim...
Can daha bitirici ve ceza saha içerinde gol iç güdüsü çok daha fazla , kaleye yaklaştıkça oyun görüşü daha iyi karar mekanızması daha iyi daha soğukkanlı kalabiliyor...son iki yazımda detaylıca kıyaslayıp yazdım .
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ofsaydo guluguluAvindü vidüvidüü
Ekli dosyayı görüntüle 328283