Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.030
- 36.548
- 3.798
20m a bitirin işte, daha ne
20-25 Enciso'yu bitirebiliyorsak o zaman 1 yabancı hakkımıza da Reijnders'i alalım. Reijnders+Enciso yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20m a bitirin işte, daha ne
Diğer 1 hak daha var20-25 Enciso'yu bitirebiliyorsak o zaman 1 yabancı hakkımıza da Reijnders'i alalım. Reijnders+Enciso yapalım.
Tamam hocamOlm bu bjk trossardı nasıl aldı la hakkaten ilginç iş. Geçen sene Arsenalın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu adam. Bjknin güçlenmesini şahsen istiyorum olur da biz teklersek şampiyonluğu onların alması lazım Nanili Van Persieli kadroya karşı o işi iyi becermişlerdi gene yaparlarsa üzülmem
biziz en sonunda başkan 50 milyon euro'u verip alacağız gibi gözüküyor
Aynen dünkü maçta rezildiSağa sola geriye pas atmak dışında bir marifeti kalmayan bitik odegard uzak dursun bizden.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence haklısınOlm bu bjk trossardı nasıl aldı la hakkaten ilginç iş. Geçen sene Arsenalın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu adam. Bjknin güçlenmesini şahsen istiyorum olur da biz teklersek şampiyonluğu onların alması lazım Nanili Van Persieli kadroya karşı o işi iyi becermişlerdi gene yaparlarsa üzülmem
30 verip lesley alacagıma 45 verip oulai alırım ... 45 diyorum çünkü karşı taraf avrupaya 35 diyorsa bize 45 der . Türkiyenin aktif en iyi ortasahası . Dursun başkanın kafasında böyle bir şey varsa da hiç duyurmadan halletmeli yoksa karşı tarafın köpekleri havlıyor iş bozuluyor
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamı değerlendirirken yaşını göz önünde bulundurun bir kaç seneye zaten çok çok üst seviyede oynayacak ve uzaktan izleyeceğiz ... romulo için benzer şeyler demiştim o çok üst seviye vadetmiyordu ama durum aynıydı. Popülizm kurbanı olduk iki süreçtede. İsmi geçen herkesten daha iyi topçu oulai o dönemde ismi geçen herkesten iyiydi romulo ama biz mikautadze peşinde falan koşmuştuk ve maliyeti çok daha uygundu...