Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Bu anket kapanacak: .
Davinson Sanchez, Como'nun teklifine sıcak baksada Galatasaray ise reddetti. Como'nun teklifi ile Galatasaray'ın istediği fiyat arasında uçurum var. (La Gazzetta dello Sport)

Lemina full time stoper mi olacak acaba.

Sanchez Como ile maaşta anlaştıysa tutmayın. 25M okeydir. Apoyu’da yedeğe çekecek şekilde ikiliyi upgrade etmek lazım.

Maaş skalasını düşürmek lazım hemen sonrasında da artık. Hatta Nhaga’yı oynayacağı bir takıma kiralık gönderip stoperlerinden birine Beraldo vari bir u23 bile çekebilirsin.

Sanchez Como ile maaşta anlaştıysa tutmayın. 25M okeydir. Apoyu’da yedeğe çekecek şekilde ikiliyi upgrade etmek lazım.

Maaş skalasını düşürmek lazım hemen sonrasında da artık. Hatta Nhaga’yı oynayacağı bir takıma kiralık gönderip stoperlerinden birine Beraldo vari bir u23 bile çekebilirsin.

25 verseler yine satar bence bizimkiler.

Muhtemelen 15 falan teklif ediyorlar.

------------Uğurcan
Singo KMJ XXX Jakobs
Lesley Lemina XXX
Sane Osimhen Barış

Güçlenecegimize geriye gittik

her şey sadece transfer değil bu arada
hocayı seven biri olarak diyorum ki oynatmaya çalıştığı oyunu daha da geliştirmeli daha iyi hale getirmeli
takımın gelişimi sadece oyuncu alarak olmaz, bu takıma sadece u23'ler bile gelse yine şampiyonluğun en büyük adayı olmalı bence.

Sanchez'e 20-25 milyona okeyim. 15 milyon komik rakam tabi.

her şey sadece transfer değil bu arada
hocayı seven biri olarak diyorum ki oynatmaya çalıştığı oyunu daha da geliştirmeli daha iyi hale getirmeli
takımın gelişimi sadece oyuncu alarak olmaz, bu takıma sadece u23'ler bile gelse yine şampiyonluğun en büyük adayı olmalı bence.

Hersey transfer olsaydi Slot acik ara sampiyon olmus takima 500 milyon harcatip ilk devreden havlu atmazdi..
Gelen transferin uyumu kalanlarin o basari doygunlugunu tolare etmesi vs tonla etken var..
Bizim icin en temel sikinti 4 yillik sampiyonluk surecinde gitgide daha kotu futbol oynamamiz.. Gunun sonunda Osimhene bagli bir ekip olup ciktik

Hersey transfer olsaydi Slot acik ara sampiyon olmus takima 500 milyon harcatip ilk devreden havlu atmazdi..
Gelen transferin uyumu kalanlarin o basari doygunlugunu tolare etmesi vs tonla etken var..
Bizim icin en temel sikinti 4 yillik sampiyonluk surecinde gitgide daha kotu futbol oynamamiz.. Gunun sonunda Osimhene bagli bir ekip olup ciktik
Osiking'e bağlı olmayı ben sorun etmiyorum açıkçası, normal yani, gelmiş geçmiş en iyi takım dediğimiz prime Barça da Messi'ye bağlıydı bence. Osiking de bizim için Messi etkisi yaratıyor zaten.

Ama diğer dediklerine katılıyorum. Hoca bazı şeyleri çok geç kabul ediyor, kabul edince de bu sefer vazgeçmiyor ayrı takıyor. Lemina gibi bi alan kapatan oyuncuya 2.5 sene hayır çekti, sonra bi denedi bu sefer Lemina'sız kadro kurmuyor.

2.5-3 yıl boyunca oyun kurucu teknik bek diye tutturdu, sonunda anladı ki iki beki de atlet olacak gidip gelecek, Angelino vs sana uymuyor işte.

Ben geçen seneki Juventus ve Live deplasmanlarının hocanın üstünde büyük etki yarattığını düşünüyorum. Oradaki fiziksel ezilmeden yola çıkarak bence hayvanlar gibi atlet bi takım kurmayı istiyor. Bu sene de buna taktı bence. Çünkü geride bıraktığımız 4 sene boyunca hocanın asla aldırmayacağı bi oyuncu profili Ugucwhuku.

Gene oulai haberleri çıkmaya başlamış.
Ulan biz Trabzonu kendi elimizle şampiyon yapmaya mı çalışıyoruz?
Screenshot_20260713_105752_X.webp

Beraldo vardı, bir ara istiyorduk ne oldu o çocuğa?

Geri
Üst Alt