- 16 Haziran 2010
- 203.232
- 155.105
- 6.838
Davinson Sanchez, Como'nun teklifine sıcak baksada Galatasaray ise reddetti. Como'nun teklifi ile Galatasaray'ın istediği fiyat arasında uçurum var. (La Gazzetta dello Sport)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En onemli 2.gazetesi İtalyanin.Bende bu durumun ciddilesecegini dusunuyorum.kaynak italyanın fotomaçıymış corierre olsa inanırdım
Rıdvanın sözü akla gelir.fenerliler yine hava girmiş
Sanchez Como ile maaşta anlaştıysa tutmayın. 25M okeydir. Apoyu’da yedeğe çekecek şekilde ikiliyi upgrade etmek lazım.
Maaş skalasını düşürmek lazım hemen sonrasında da artık. Hatta Nhaga’yı oynayacağı bir takıma kiralık gönderip stoperlerinden birine Beraldo vari bir u23 bile çekebilirsin.
her şey sadece transfer değil bu arada
hocayı seven biri olarak diyorum ki oynatmaya çalıştığı oyunu daha da geliştirmeli daha iyi hale getirmeli
takımın gelişimi sadece oyuncu alarak olmaz, bu takıma sadece u23'ler bile gelse yine şampiyonluğun en büyük adayı olmalı bence.
Osiking'e bağlı olmayı ben sorun etmiyorum açıkçası, normal yani, gelmiş geçmiş en iyi takım dediğimiz prime Barça da Messi'ye bağlıydı bence. Osiking de bizim için Messi etkisi yaratıyor zaten.Hersey transfer olsaydi Slot acik ara sampiyon olmus takima 500 milyon harcatip ilk devreden havlu atmazdi..
Gelen transferin uyumu kalanlarin o basari doygunlugunu tolare etmesi vs tonla etken var..
Bizim icin en temel sikinti 4 yillik sampiyonluk surecinde gitgide daha kotu futbol oynamamiz.. Gunun sonunda Osimhene bagli bir ekip olup ciktik
Özledikligin başlamasına 5 hafta kaldı
ilk 11 bi gelse de sövsekÖzledik
Şahsen o çocuğun çok abartıldığını düşünüyorum ya. Ne bileyim. O kadar denk geldim izledim hani bence ortalama üstü bi stoper.Beraldo vardı, bir ara istiyorduk ne oldu o çocuğa?
Ne güzel işte, yaşı da uygunsa bir yoklasak fena olmaz mı? Solak, ayağı temiz genç stoper.Şahsen o çocuğun çok abartıldığını düşünüyorum ya. Ne bileyim. O kadar denk geldim izledim hani bence ortalama üstü bi stoper.