- 20 Mayıs 2011
- 23.153
- 10.160
- 1.873
Her ikisi için 25’e Ensico mu Can mı desen gene Ensico derim40+5 Can Uzun mu
25+3 Enciso mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her ikisi için 25’e Ensico mu Can mı desen gene Ensico derim40+5 Can Uzun mu
25+3 Enciso mu
Paramiz yokBize 2 yıldır bir 10 numara lazım. Halen alınamamasının sebebi ne olabilir? Bu kadar zor mu gerçekten?
Sürekli bir oyalama taktiği. Hoca mı istemiyo yoksa yönetim mi alamıyor kimse bilmiyo. Ama hangisi olursa olsun skandal bir durum. 10 no diye bağıran takıma 2 yıldır Sara ile işkence çektiriyolar. Bu takımın 10 numarası Sara ise kapatalım dükkanı bu sene şampiyonda olamayız
Buna inananda ne bilim..Paramiz yok
Katılıyorum ama direkt değiştirmezler işte. 2 stoper alıp oynatarak değiştirmek lazım.İkisi de miladını doldurdu ama.
Apo fiziken, Davinson mental olarak.
Osiking'e bağlı olmayı ben sorun etmiyorum açıkçası, normal yani, gelmiş geçmiş en iyi takım dediğimiz prime Barça da Messi'ye bağlıydı bence. Osiking de bizim için Messi etkisi yaratıyor zaten.
Ama diğer dediklerine katılıyorum. Hoca bazı şeyleri çok geç kabul ediyor, kabul edince de bu sefer vazgeçmiyor ayrı takıyor. Lemina gibi bi alan kapatan oyuncuya 2.5 sene hayır çekti, sonra bi denedi bu sefer Lemina'sız kadro kurmuyor.
2.5-3 yıl boyunca oyun kurucu teknik bek diye tutturdu, sonunda anladı ki iki beki de atlet olacak gidip gelecek, Angelino vs sana uymuyor işte.
Ben geçen seneki Juventus ve Live deplasmanlarının hocanın üstünde büyük etki yarattığını düşünüyorum. Oradaki fiziksel ezilmeden yola çıkarak bence hayvanlar gibi atlet bi takım kurmayı istiyor. Bu sene de buna taktı bence. Çünkü geride bıraktığımız 4 sene boyunca hocanın asla aldırmayacağı bi oyuncu profili Ugucwhuku.
Şöyle özetliyim 2 sezon öncesi sanırım. Okan 3 lü ye geçmek için kanat bek transfer ettirirdi vs takımı ona göre kuracaktı.. Plan yaptı güya. Sezon başladı saçma sapan şekilde oynattı. Beceremedi. Sonra aldırdığı kanat beki normal bek oyuncusuna evriltmeye çalışarak 4 lüye geri döndü. Giden de paramız oldu. Bir dünya rezil maç vs. Bu yüzden plan yok işteBenim anlamadığım şey bizim neden 4 yıldır transfer icin planımız yok ,kulubun baskani bilmiyor ama hocasi bile hangi bölgeler eksik bilmiyor tamamen rüzgara gore hareket ediyor 4 senedir düşeş atiyor ama plansız giden tek kulup olabiliriz ligte ,hocanin transfer sorulunca alaycı tavırları ayrica sinir bozucu
sağ bek oynatır güzelTam okan hocamin kalemi. Gelsin hemen
Ekli dosyayı görüntüle 328305
Başkan yönetiminden korkuyor, hoca başkandan korkuyor, kimse karar almıyor. Herkesin kendi ajandası var. Hatipoglu, Kavukcu, Cenk Ergün, Metin Öztürk, Eray Yazgan hepsi digerinin işini bozup kendisi ön plana cıkmaya calısıyor. Hatta birbirinin transferini bozuyor.Benim anlamadığım şey bizim neden 4 yıldır transfer icin planımız yok ,kulubun baskani bilmiyor ama hocasi bile hangi bölgeler eksik bilmiyor tamamen rüzgara gore hareket ediyor 4 senedir düşeş atiyor ama plansız giden tek kulup olabiliriz ligte ,hocanin transfer sorulunca alaycı tavırları ayrica sinir bozucu
Frankfurtun Encisco haberlerini takma seviyesi:Enciso frankfurta yem
aynı para bile olsa Enciso alırımEnsisco ya 30 verecegime gider Can Uzuna 50 veririm abi