Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Bu anket kapanacak: .
Bize 2 yıldır bir 10 numara lazım. Halen alınamamasının sebebi ne olabilir? Bu kadar zor mu gerçekten?
Sürekli bir oyalama taktiği. Hoca mı istemiyo yoksa yönetim mi alamıyor kimse bilmiyo. Ama hangisi olursa olsun skandal bir durum. 10 no diye bağıran takıma 2 yıldır Sara ile işkence çektiriyolar. Bu takımın 10 numarası Sara ise kapatalım dükkanı bu sene şampiyonda olamayız
Paramiz yok

Benim anlamadığım şey bizim neden 4 yıldır transfer icin planımız yok ,kulubun baskani bilmiyor ama hocasi bile hangi bölgeler eksik bilmiyor tamamen rüzgara gore hareket ediyor 4 senedir düşeş atiyor ama plansız giden tek kulup olabiliriz ligte ,hocanin transfer sorulunca alaycı tavırları ayrica sinir bozucu

1 sene inisli cikisli bir form duzeninden dolayi birisi "mental olarak bitmis" demek ne kadar dogru. Niye boyle diyoruz?

Her oyuncuyu gondermek lazim o zaman boyle bir sezondan sonra. Yasi gelmis olsa neysi dersin adam daha yeni 30 yasina girdi bu bir stoper icin tam olgunluk zamani oluyor.

Ama 35'lik Van Dijk icin olenler var sanirsin hep formda bir performans sergiliyor onun hic boyle bir sezonu olmamis gibi.

Osiking'e bağlı olmayı ben sorun etmiyorum açıkçası, normal yani, gelmiş geçmiş en iyi takım dediğimiz prime Barça da Messi'ye bağlıydı bence. Osiking de bizim için Messi etkisi yaratıyor zaten.

Ama diğer dediklerine katılıyorum. Hoca bazı şeyleri çok geç kabul ediyor, kabul edince de bu sefer vazgeçmiyor ayrı takıyor. Lemina gibi bi alan kapatan oyuncuya 2.5 sene hayır çekti, sonra bi denedi bu sefer Lemina'sız kadro kurmuyor.

2.5-3 yıl boyunca oyun kurucu teknik bek diye tutturdu, sonunda anladı ki iki beki de atlet olacak gidip gelecek, Angelino vs sana uymuyor işte.

Ben geçen seneki Juventus ve Live deplasmanlarının hocanın üstünde büyük etki yarattığını düşünüyorum. Oradaki fiziksel ezilmeden yola çıkarak bence hayvanlar gibi atlet bi takım kurmayı istiyor. Bu sene de buna taktı bence. Çünkü geride bıraktığımız 4 sene boyunca hocanın asla aldırmayacağı bi oyuncu profili Ugucwhuku.

Sirf Barca degil ki bugun Vitinha-Kvara veya N.Mendes olmasin psg de buyuk sikinti yasar ..
Demek istedigim farkli..Osimhene bagliyiz ama Osimhen varken de guzel futbol oynayamiyoruz onun kisisel cabasi becerisi sadece.. Bu bahsettigimiz orneklerde oyuncular sahada oldugunda takimlar makine gibi oynuyor..

Benim anlamadığım şey bizim neden 4 yıldır transfer icin planımız yok ,kulubun baskani bilmiyor ama hocasi bile hangi bölgeler eksik bilmiyor tamamen rüzgara gore hareket ediyor 4 senedir düşeş atiyor ama plansız giden tek kulup olabiliriz ligte ,hocanin transfer sorulunca alaycı tavırları ayrica sinir bozucu
Şöyle özetliyim 2 sezon öncesi sanırım. Okan 3 lü ye geçmek için kanat bek transfer ettirirdi vs takımı ona göre kuracaktı.. Plan yaptı güya. Sezon başladı saçma sapan şekilde oynattı. Beceremedi. Sonra aldırdığı kanat beki normal bek oyuncusuna evriltmeye çalışarak 4 lüye geri döndü. Giden de paramız oldu. Bir dünya rezil maç vs. Bu yüzden plan yok işte

ENCISO kim ya bir milli maçla aşık mı olduk yine

Başkan yönetiminden korkuyor, hoca başkandan korkuyor, kimse karar almıyor. Herkesin kendi ajandası var. Hatipoglu, Kavukcu, Cenk Ergün, Metin Öztürk, Eray Yazgan hepsi digerinin işini bozup kendisi ön plana cıkmaya calısıyor. Hatta birbirinin transferini bozuyor.
Sürekli son anlarda panikle birilerini alıyoruz. Planı kim yapsın bu durumda ya da yapsa ne olacak. Ama bu yeni birsey degil sadece Erden Timur tek yetkili iken bir dönem değişti. Ondan once Abdurrahim Albayrak varken de forvet rezilligini falan unutmamak lazım.
Bu net olarak bu yönetimle değişmeyecek ama sansları yaver gider ama gitmez. Maalesef sonrasında gelecek yönetimle de benzeri durum olacak. Cünkü kongre yapısı sadece belirli bir grubun tekelinde bunun belirli faydaları olsa da zararı daha fazla cünkü bu grup herseyi kendine hak ve kulubun sahibi gibi görüyor.
Belirli kısmını tenzi etsek de onemli bir kısmı hizmet ettiğinden çok kendine bir hizmet beklemekte. Ortada bir rant var gibi sürekli iktidar savası var.
Galatasaray da cebinden para koyup almayan ben pek hatırlamıyorum varsa da Fenerbahcenin yarısı kadar bile degildir muhtemelen.
Biz su an Fener ya da BJK nin durumunda olsak ne baskan bulabiliriz ne yonetim. Cunku ortada rant olmaz.
Nitekim son cok adaylı secimi hatırlamak lazım.

Bu yönetimin transfer yapacağı yok

Bırak transferi haber bile yok doğru düzgün

Dön dolaş 4-5 isim dolanıyor piyasada

O zaman bari mizah izleyelim

Hem ne demişler izahı olmayan şeyin mizahı olurmuş

Enciso frankfurta yem
Frankfurtun Encisco haberlerini takma seviyesi:

1783931786700.webp

Olası Davidson ayrılığında kim gelmeli

1783931845731.webp

Herkes skills videolarına bakıp oyuncu yorumluyo. Okadar eminim ki çoğu kişi açıp ismi geçen genç oyuncuların 1 tane tam maçını izlememiştir.

Geri
Üst Alt