Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    190
  • Bu anket kapanacak: .
Sanchez gidecekse Abdulkerimi de göndermemiz lazım. Kesinlikle kötü bir stoper, sanchez açığını kapatiyordu artık o olmayacak. Eğer A.kerim gitmezse Uğurcan a da bol bol söversiniz çok gol yiyor diye

hayatımda okuduğum en yanlış şey renktaş ya

nasıl bu kadar yanlış yazabildin

Singo, kendisiyle sezon planı yapılamayacağını Dünya Kupası'nda ispatlamış oldu. Mevcut yabancı sınırında Singo gibi sakatlık sorunu olan oyuncularla yola çıkılmamalı.

saranın ayrılığı konuşuluyor ya ben de olsam gönderirim misyonu doldu

ama bence singo çok daha önce gönderilmeli

Geçen senenin özellikle 2. yarısı itibariyle hemen herkes takımın omurgası dahil ciddi revizyona ihtiyaç olduğunu yazmıştı. Omurgada en çok aksayan isim Davinsondu desek yanılmayız. İçerde BJK maçında atıldı. Juve deplasmanında tel tel döküldü. FB derbisinde Talisca penaltıyı atsa belki şampiyonluğa mal olacak bir hata yapmıştı.

Dünya Kupası'nda iyi oynayınca geçen seneki performansı unutulmuş belli ki. Kolombiyalı oyuncuların hepsi nedendir bilinmez milli takımlarında 2 vites yukarda oynuyor. Davinson'un Dünya Kupası performansına aldanmayın derim ki 2 sene önce Güney Amerika Şampiyonası'nda da yine benzer seviyedeydi, Kolombiya final oynadı hatta.

Yönetim yerini dolduramaz önermesini de doğru bulmuyorum. Bu mantıkla hiçbir oyuncuyla yollarımızı ayırmayalım, hepsi bizden emekli olsun. Zaten Mulsera'nın, İcardi'nin gereğinden fazla bizde kalmasının sebebi de bu mantık. Yönetim oyuncularla yollarını ayırmayarak değil, doğru transferleri yapmayı öğrenerek bu sorunu çözmeli.

Sözün özü 30 yaşındaki zaman zaman aksayan stoperini 25-30 bandında satıyorsan gayet karlı bir ticaret yapıyorsundur. Karar verilmesi gereken Singo'yu sağ stoper olarak oynatıp takıma sol stoper mi alınmalı yoksa direkt Abdulkerim'in yanına sağ stoper mi alınmalı. Her halükarda alınacak isim genç değil de lider stoper olmalı, atletizmden feragat edilmemeli

Fabian Ruiz'i Real ile Bayern isyordu. PSG ile yeni sözleşme imzalamak için ikisini de reddetti. Buralara gelmeyecek o adam.

Şimdi baktım da ismi zikreden de SAÇ. Saçmalamış bayağı.

Eğer gelme ihtimali varsa bizim almamız gerek

Davinson satılır Vandijk gelirse şampiyonluk gitti demektir elek oluruz defansta bizim davinsonu değil apoyı değiştirmemiz lazım apo yerine oynar vandijk

Davinson gider 3 tane stoper almaları lazım

Lemina'nin stoperde davinsonu aratacagini sanmiyorum acikcasi..Gecen yil 4-5 mac oynadi hepsinde de elimizdeki en iyi stoper gibiydi.. Savunmada orta saha kadar efor harcamayacagi icin daha verimli kullanmis oluruz..
1 genc 1 kasar stoper gayet yeterli olur..

Geri
Üst Alt