Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    194
  • Bu anket kapanacak: .
Erdemackgz68

Ahmeturuzx

Erelevcen

Ccelikcagatay

Bunlar kim abi burda paylasilip uzerine yorumlar yapiliyo?

Bende xde aratiyim önume geleni buraya atiyim ozaman. Lutfen biraz ciddiyet!

Ercanlar Ahmet: "Greenwood'u korumak bizim görevimizdir. 2023'te tüm suçlamalar düşürüldü. Başkası gibi takım arkadaşının karısına sulanıp sonrada onunla evlenmedi. Fenerbahçe taraftarı onu çakala, çukala yem etmemeli."

Ne mal herif ya 🤣
Şikeyi savundular, ırkçılığı savundular, şimdi de tecavüzcüyü savunuyorlar. Geriye soy kırımı savunmaları kaldı herhalde bir noktada onu da savunurlar.

22 kişinin bir topun peşinden koştuğu bu oyundan ne anlıyorsunuz abi

Bana şöyle bir bilgi geldi; Bir sol kanat oyuncusu, hoca ve transfer ekibi tarafından direkt olarak başkanın önüne getirildi. Ancak Başkan Dursun Özbek, ‘biraz bekleyelim, önceliklerimizi bi halledelim’ dedi.

(Emre Kaplan)

@Tuna Köse

Lemina'nin stoperde davinsonu aratacagini sanmiyorum acikcasi..Gecen yil 4-5 mac oynadi hepsinde de elimizdeki en iyi stoper gibiydi.. Savunmada orta saha kadar efor harcamayacagi icin daha verimli kullanmis oluruz..
1 genc 1 kasar stoper gayet yeterli olur..
LEmina gecici stopere okey. Ama sezonluk o iṣi yapamaz. Hele okanball da hic yapamaz. 2 kere defans arkasina atilan topa depar atsin arka adelesini tutar malesef

Erdemackgz68

Ahmeturuzx

Erelevcen

Ccelikcagatay

Bunlar kim abi burda paylasilip uzerine yorumlar yapiliyo?

Bende xde aratiyim önume geleni buraya atiyim ozaman. Lutfen biraz ciddiyet!
Aga sen muhabirleri bile tanımıyorsun gördüğüm kadarıyla 🤣

Erdem Acikgoz, Cagatay Celik falan iste.

Diger ikisi oylesine hesaplar.

IMG_9597.webp

X’de şöyle birşey gördüm gerçekten böyle

Yoo biliyorum. Bugune kadar ne tutturmuslarda burda itibar göruyorlar sayin valim?
Digerleri birsey tutturmus mu yani :D ?

Hepsi ayni sonucta bunlar kim dedigin icin bunlar bizim maclara gidip gelen, spor muhabirleri falan iste mesela Cagatay Celik, HT Spor'da calisiyor mesela.

Ercanlar Ahmet: "Greenwood'u korumak bizim görevimizdir. 2023'te tüm suçlamalar düşürüldü. Başkası gibi takım arkadaşının karısına sulanıp sonrada onunla evlenmedi. Fenerbahçe taraftarı onu çakala, çukala yem etmemeli."

Ne mal herif ya 🤣
Burda da buna yakin yorumlar var malesef

Manchester United, Ederson transferinden vazgeçtiğini Atalanta'ya bildirdi. (Fabrizio Romano)

Geri
Üst Alt