Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    204
  • Bu anket kapanacak: .
Lemina nerede anlasildi felan deniyor kampta yok nasil is bu.Anlasilan Lemina bunu yaparsa İcardi nin gezip dolasip gelip imza atmasi normal olur.Sampiyonlar liginde ilerleyen takimlar ceyrek final ve otesi adamlarin kilosuna kadar dikkat ediyorlar bizde de oyuncularin keyfine bakiyorlar.

Boey bostayken onu bari alalim, singo sakat, sallai ye güvenmiyorum, CL de elek oluyo sag bekte. Sacha 'yi en azindan 1 yil daha kiralayalim

Lemina nerede anlasildi felan deniyor kampta yok nasil is bu.Anlasilan Lemina bunu yaparsa İcardi nin gezip dolasip gelip imza atmasi normal olur.Sampiyonlar liginde ilerleyen takimlar ceyrek final ve otesi adamlarin kilosuna kadar dikkat ediyorlar bizde de oyuncularin keyfine bakiyorlar.

bilmiyorum ama tecrübeli stoper alınmalı isimden bağımsız bence Sanchez giderse.
Bardakçı tecrübeli stoper yanına genç stoper gayet olur. Yeter ki ful üst seviye bir ligde oynayan ve istediğimiz özellikleri karşılayan biri olsun. VDJ ve KMJ olursa asıl bizim için çok daha kötü olur. Mesela çoğu imkansız isimler ama Yoro, Scalvini, Ordonez, Antonio Silva, Baiddo bunlar genç stoperler hayır der misin biri gelse?

bir takım barisi yahut osimen i kiralamak suretiyle teklif yapsa teeağnanı deriz

biz de aynisini yapiyoz heralde takımlara iyi topcularini kiralamağa calismamiz hasebiyle

Bardakçı tecrübeli stoper yanına genç stoper gayet olur. Yeter ki ful üst seviye bir ligde oynayan ve istediğimiz özellikleri karşılayan biri olsun. VDJ ve KMJ olursa asıl bizim için çok daha kötü olur. Mesela çoğu imkansız isimler ama Yoro, Scalvini, Ordonez, Antonio Silva, Baiddo bunlar genç stoperler hayır der misin biri gelse?

Oyuncuların hiçbirini çok tanımıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben genel anlamda savunmada yani kale ve stoper tandemi üçlüsünde her zaman tecrübeden yanayım açıkçası.

IMG_8994.webp

Tırrinkhao da arapistana transfer olmuş.

Bakalım 30 milyona satarsak oradan gelen paranın üstüne ekleyerek Reijnders, Ederson, Lamine Camara(Monaco'dan olduğu için) bu 3'lüden birini alabiliriz. Reijnders ilk tercih olur ve en iyisi o olur.

bizim oyuncular neden transfer yapamıyor bir yerde bir sıkıntı var
uefa şampiyonu olduk kimse iyi transfer yapamadı
tam cuestadan kurtulacağız sağlık kontrolünden geçemiyor
zanilo form tutuyor opsiyon kulanılacak adam saçma şekilde sakatlanıyor
nelsona 12 veriliyor olmaz diyoruz sonra adam bizden nefret ediyor
çin para saçarken burak 8 e zor gitti
araplar su gibi para harcarken barışa 45 vermediler
şimdide kerem sinir bozucu bir paraya gidecek
yusuf akçiçek 18 milyon ne ya bak buraya yazıyorum fb transferden 80 milyon civarı satış yapacak
tamam hülle müle var da bu kadarda olmaz başka bir şey var bizde yada bilen biri açıklasın
Bu iyi bir şey

Biz topçu geliştirip satan takım değiliz

Topçuların prime o bizde olmalı

Bizim başarımız pahalı satış yaptığımız topçudan daha önemli

lesley torreira
barış odegaard can
osimhen

mi

lesley reijnders
sane can barış
osimhen

mi

hangisi?

Bakalım 30 milyona satarsak oradan gelen paranın üstüne ekleyerek Reijnders, Ederson, Lamine Camara(Monaco'dan olduğu için) bu 3'lüden birini alabiliriz. Reijnders ilk tercih olur ve en iyisi o olur.

Aston enayi mi yanı başında yakın maliyetlerde Reinjders varken Sara'yı alsın bizden

Geri
Üst Alt