Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    205
  • Bu anket kapanacak: .
Tamam da mümkün değil işte.

Barış kesilemez bir kere, keseceksek gönderelim.

Sane o maaşla kesilemez, gönderelim.

Kağıt üstünde bunları kesecek adam alamayız yani.

Bunlarla yarışacak u23 rotasyon alırsın en fazla, 4lüden hangisi iyiyse o oynar, doğrusu da bu.
Okan geçen sezon Sane'yi son maçlarda epey kesti

Okan bu sağı solu belli olmaz

Barış oynayabilir ama Sane çok istikrarsız

5 maç üst üste iyi oynadığını görmedim

Gerçi futbol aklı olarak fena değil ama istikrar sorunu var

Zeki bir 10 numara ile görmek lazım bu sene

Ama şu bir gerçek

U23 rotasyonda olsa orayı zorlayacak bir adam almalıyız

Sence kim olur bu isim

Diao olabilir mi

Kanat forvet gibi gözlemledim ben onu

Yildizlikla ne alakasi var bunun yunusunda sane gibi sayıli 10 tane iyi maci yoktur barisin yanina sıkıştırmıssın ayni seyi yapiyorsun ne diye sadece türk diye. Isin gercegi ben soyleyim sana herkes sevdigi adamın performansini görmezden geliyor taraftarlıkta budur zaten. Osimhen 20 tane mac ya oynadi , ya oynamadi ligde laf ettik mi yok çunku adami taraftarlarin %90 i seviyor görmezden geldi bu yuzdende.

Naci valla Sane geçen sene Barış'ın net gerisindeydi her anlamda. Ama yine günün sonunda Sane övülüp Barış gömülüyor. Bu bi gerçek. Yau geçen sene savunmada Apokerim olmasaydı tutmuştuk baya, yan basmıştık. Sanchez'in kaç defa gtünü toparladı Apokerim ama hala günün sonunda Apokerim daha çok gömülüyor.

Bu çok net iki yüzlülük, çünkü ciddi anlamda bi yabancı + yıldız hayranlığı var.

Okan geçen sezon Sane'yi son maçlarda epey kesti

Okan bu sağı solu belli olmaz

Barış oynayabilir ama Sane çok istikrarsız

5 maç üst üste iyi oynadığını görmedim

Gerçi futbol aklı olarak fena değil ama istikrar sorunu var

Zeki bir 10 numara ile görmek lazım bu sene

Rotasyonda olsa orayı zorlayacak bşr adam almalıyız

Sence kim olur bu isim

Diao olabilir mi

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sane'den ben de memnun değilim istikrar özelinde ama oynadı mı da çok fark yaratıyor, düzenli katkı vereceği bir düzeni yakalamak lazım, olmuyorsa da gönderilmeli.

Diao olur ama çok pahalı olacaktır, sanmıyorum alabileceğimizi. Fuleli, güçlü, çalımcı bir genç kanat alsak okay olacağım.

garry rodrigues, onyekuru, yasin öztekin, kerem, barış kanat için bence çok para harcamaya gerek yok. bir şekilde vitrin yaptırabildiğimiz bir mevki. 30-40 gömmek gereksiz. bekte 30 harcanacak bir mevki değildi ama kaçtı bir kere yapacak bir şey yok.

monacoda izledim heis çok kez
hemen hemen her maçta takımın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüm

35 milyon da para verdik bu herife, verim alamıyosa sorumlusu okan buruk demek daha makul bence
Eis adamın hayatında 2500 dkyı geçtiği 1-2 sezon var sadece, part time topçu gibi takılıyor

Monaco hep idareli kullanmış, belli ki çok oynayınca yamulan bi herif

30 bons 5 maaşa sağ bek almak gibi bi saçmalığı yaptılar bari araştırsalardı geçmişini, acayip bi amatörlük

Geçen seneden beri sıklıkla söylediğim gibi 10 numarada istikrarlı katkı verecek birini alabilsek hem öndeki hem de arkadaki oyuncuları ciddi şekilde rahatlatacak.

Bu transferi şansa bırakmak bu transfer sezonunun en büyük hatası.

Hele de diğer transferlerde de olduğu gibi alakasız adamları istemek de ayrı saçmalık, Canla Enciso bambaşka oyuncular mesela, birbirlerinin ikamesi olamazlar.

Bizim her türlü Barış'ı sağ kanat yapıp orada kullanmamız lazım bu adam çizgiye indiği ya da oradan zorladığı her maç daha etkili oluyor.

Bence gidilen yol doğru. Elimizde deve dişi gibi çok mühim isimler var. Aralarına başarıya aç gençleri ekleyerek iskeleti gençleştirerek güçlendirmek oldukça makul bence.

Saneyi yollayabilsek, sag kanati Türklerimizi emanet edip, sol tarafa bir U23 ve bir yasi yerinde Yabanci alinmali. Biri yaratici/playmaker kanat, digeri dribblingci herif olsa iyi bir dörtlü kanat rotasyonumuz olur. Hele Baris icin en iyisi bu olur.

Sane'den ben de memnun değilim istikrar özelinde ama oynadı mı da çok fark yaratıyor, düzenli katkı vereceği bir düzeni yakalamak lazım, olmuyorsa da gönderilmeli.

Diao olur ama çok pahalı olacaktır, sanmıyorum alabileceğimizi. Fuleli, güçlü, çalımcı bir genç kanat alsak okay olacağım.
Kesinlikle katılıyorum

Oraya bir genç indirmemiz lazım

Ugo artık 6 için varsayıyorum

Leminayı'da sanchez satılmazsa stoper yedeği sayıyorum

Geriye kanat, forvet, 10 numara ve 8 numara kalıyor

10 numaraya Diaz

8'e sarayı satıp jones çeksek

Kanat forvete Diao

Forvete de Ponoramenko

Fena bir Takım oluruz

Ama hayal tabi. Bunlar

Saneyi yollayabilsek, sag kanati Türklerimizi emanet edip, sol tarafa bir U23 ve bir yasi yerinde Yabanci alinmali. Biri yaratici/playmaker kanat, digeri dribblingci herif olsa iyi bir dörtlü kanat rotasyonumuz olur. Hele Baris icin en iyisi bu olur.

Bunlar şu dakikadan sonra olanı bozarlarsa bir daha asla toparlayamazlar daha eksikleri gideremiyorlar işin garibi de tonla para harcıyoruz ona rağmen

Bu yönetim ve hoca ile yapılanma süreci asla olmaz gitmelerini bekleyeceğiz

Barış'ı sağ kanada hapsetmeyi çok doğru bulmuyorum çünkü Barış çalımcı bir oyuncu değil, sağ kanada atıldığında bu sefer tren gibi dümdüz bi hat üstünde gidip gelecek sürekli ve iyi savunmacılara karşı önlem alması daha kolay olacak. Rakip fiziken zayıfsa Barış sağ kanatta çok iş yapabilir

Geri
Üst Alt