Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    210
  • Bu anket kapanacak: .
singo kötü herif değil heis
fena halde ii maçlar oynadı monacoda

okan buruk anlaşılamaz bir sebepten zürriyetini s**meğe and içmiş herifin
Sağ bek oynayamayan sağ bek

onun dışında iyi bir adam Emircim

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dembele'nin ilk ham hallerini hatırlatıyordu çıkış yaptığı sezon oyun olgunluğu ve paralelinde yeteneği açısından. 22 oldu ama ileri gideceğine sürekli geriye gidip Emre Mor vari yetenek ile tam tersi orada oyun aklı barındıran bir şeye dönüşüyor. Muhtemelen yakın gelecekte Arabistan yolunu tutacaktır. Daha önce de teklif almıştı ama gitmemişti.
Böyle 17sinde parlayan adamlar sonradan mala bağlıyor, Odegaard bile 23ünde topçu olabilmişti.

Yamal bile mala bağlamaya başladı.

Yine de çift haneli skor üreten adam EPLde her türlü yer bulur, Villa falan almaya çalışır.

Dembele'nin ilk ham hallerini hatırlatıyordu çıkış yaptığı sezon oyun olgunluğu ve paralelinde yeteneği açısından. 22 oldu ama ileri gideceğine sürekli geriye gidip Emre Mor vari yetenek ile tam tersi orada oyun aklı barındıran bir şeye dönüşüyor. Muhtemelen yakın gelecekte Arabistan yolunu tutacaktır. Daha önce de teklif almıştı ama gitmemişti.
İlk önce maç içerisinde şaklabanlıktan vazgeçip takım oyuncusu olması lazım.Şaklabanlığının seviyesi yetenekli değil.

Millet maaaş işine yeni uyanıyor galiba

Arkadaşlar 2017 yılındaki Dursun Özbek var işte başımızda

Ne bekliyorsunuz ki

Erden vizyonu bitti

artık gerçeği görseniz mi acaba

Geçen sene biz yazınca muhasebeci değiliz taraftarız biz diyorlardı.

Mesele burada haklı çıkmak meselesi değil. Bizim gerçeklerimizin bu kadar çabuk unutulmasına ben kızıyorum.

Yoksa aslınlar en iyileri büyük paralara, büyük maaşlara ama sonra 5 yıl akla karayı seçerken Etebo falan izlerken bu adamlar ortadan kayboluyor.

İcardi, Osimhen editi yapıp ne kadroydu bee diye mastürbasyon yapıyorlar... Bizim derdimiz sürdürülebilirlik, kontrollü. mantıklı büyüme ama anlatamıyoruz.

Napmalıyız mesela

Barış Yunus ve Sane’yi yedek bırakıcaz herhalde, kimleri almalıyız?
Geçen sezon Noa geldi de cl'de ilk 16 yaptık ligde de şampiyonluk geldi

Oraya direk oynayacak bir isim lazım

Ve ayrıca evet Yunus zaten yedek olmalı

Sane ve Barış hangisi iyi ise formayı o alır

Oraya eksik girersek büyük sıkıntı çekeriz

Defansta Sanchez gitmezse stoper almayalım Lemina yedeklesin orayı

Ama kanata adam almamız şart

Butun bu hengame transfer vs bir yana , umarim ozellikle yunus ve rahat takilan sane beklentilerin farkinda olarak hazirlanirlar yeni sezona.

Butun bu hengame transfer vs bir yana , umarim ozellikle yunus ve rahat takilan sane beklentilerin farkinda olarak hazirlanirlar yeni sezona.
Hiç umudum yok

Hele ki Yunus'dan

Dk'da gördük zaten

Çok yetersiz topçu

Yerli diye tutuyoruz ama beyhude bir çaba

Garnacho dünyanın en overrated topçusu olabilir bu mal da ne buluyorlar hala anlamıyorum.

Lesley’i istemeyenleri anlıyorum da öyle uzun bacaklı, fizikli ve Fransa altyapılı ondan daha iyi orta saha arıyorsanız biri Thuram diğeri Kone.

50den aşağı bırakmazlar üstüne kiralamazlar.

Bence %60 maçlarda oynama zorunluluğu doğruysa çok iyi iş yaptık, beklentiyi karşılamazsa devre arası salarız.
Umarim okan ilk kötu macinda suresiz kesmez. Malum genclere karsi tiki var hocamin. Gerci 22yas genc sayilmaz ama neyse

Geçen sezon Noa geldi de cl'de ilk 16 yaptık ligde de şampiyonluk geldi

Oraya direk oynayacak bir isim lazım

Ve ayrıca evet Yunus zaten yedek olmalı

Sane ve Barış hangisi iyi ise formayı o alır

Oraya eksik girersek büyük sıkıntı çekeriz

Defansta Sanchez gitmezse stoper almayalım Lemina yedeklesin orayı

Ama kanata adam almamız şart

Lang 11 oyuncusu olamadıki, hatta son şampiyonluk maçına kadar bayağı olumsuz bile bakılıyordu.

Full sezon Barış’tan, Yunus’tan, Sane’den daha iyi olacağından neye göre emin oluyoruz

Kanada bir oyuncu daha rotasyonda lazım desen neyse, bunlar oynamamalı diyorsun sanki son 2 senedir Barışla Yunus bir taraflarını yırtmıyorlarmış gibi.

Üstüne kontenjan da yok kanada 23 yaş üstü almak için. Sane giderse anca öyle birisi alınır.

heis adam üst üste 5 maç oynatılmadı ki linç yiyor
Okan'ın takıntısı meşhur evet oynatmadı

Ama oynattığı zaman da Singo 5 maç çıkaramadı bea Emir

Dk'da bile 3 maç çıkaramadı

Umarım bu sezon o canavar halini görürüz diyeceğim de umudum yok açıkçası

Geri
Üst Alt