Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.168
- 20.340
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birde @Ahmet V. Duran var ortam iyice garipleşti hüsnü komserim
Arada ki farkı banlar olusturuyor bu arada sen 2 aya mıhı yiyip yazamadığın bölumde benim durum
Ekli dosyayı görüntüle 328340
Okan geçen sezon Sane'yi son maçlarda epey kestiTamam da mümkün değil işte.
Barış kesilemez bir kere, keseceksek gönderelim.
Sane o maaşla kesilemez, gönderelim.
Kağıt üstünde bunları kesecek adam alamayız yani.
Bunlarla yarışacak u23 rotasyon alırsın en fazla, 4lüden hangisi iyiyse o oynar, doğrusu da bu.
Yildizlikla ne alakasi var bunun yunusunda sane gibi sayıli 10 tane iyi maci yoktur barisin yanina sıkıştırmıssın ayni seyi yapiyorsun ne diye sadece türk diye. Isin gercegi ben soyleyim sana herkes sevdigi adamın performansini görmezden geliyor taraftarlıkta budur zaten. Osimhen 20 tane mac ya oynadi , ya oynamadi ligde laf ettik mi yok çunku adami taraftarlarin %90 i seviyor görmezden geldi bu yuzdende.
Sane'den ben de memnun değilim istikrar özelinde ama oynadı mı da çok fark yaratıyor, düzenli katkı vereceği bir düzeni yakalamak lazım, olmuyorsa da gönderilmeli.Okan geçen sezon Sane'yi son maçlarda epey kesti
Okan bu sağı solu belli olmaz
Barış oynayabilir ama Sane çok istikrarsız
5 maç üst üste iyi oynadığını görmedim
Gerçi futbol aklı olarak fena değil ama istikrar sorunu var
Zeki bir 10 numara ile görmek lazım bu sene
Rotasyonda olsa orayı zorlayacak bşr adam almalıyız
Sence kim olur bu isim
Diao olabilir mi
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eis adamın hayatında 2500 dkyı geçtiği 1-2 sezon var sadece, part time topçu gibi takılıyormonacoda izledim heis çok kez
hemen hemen her maçta takımın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüm
35 milyon da para verdik bu herife, verim alamıyosa sorumlusu okan buruk demek daha makul bence
Kesinlikle katılıyorumSane'den ben de memnun değilim istikrar özelinde ama oynadı mı da çok fark yaratıyor, düzenli katkı vereceği bir düzeni yakalamak lazım, olmuyorsa da gönderilmeli.
Diao olur ama çok pahalı olacaktır, sanmıyorum alabileceğimizi. Fuleli, güçlü, çalımcı bir genç kanat alsak okay olacağım.
Saneyi yollayabilsek, sag kanati Türklerimizi emanet edip, sol tarafa bir U23 ve bir yasi yerinde Yabanci alinmali. Biri yaratici/playmaker kanat, digeri dribblingci herif olsa iyi bir dörtlü kanat rotasyonumuz olur. Hele Baris icin en iyisi bu olur.