Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Bu anket kapanacak: .
Merhaba arkadaşlar forumumuza üye olup moderatör mesaj onayından kurtulmak ve gerçek esaslı bi üye olmak istiyorsanız aşşagıdaki adımları uygulayıp bana DM atabilirsiniz.

Sizde forum üyesi olma ayrıcalıgına sahip olup @Murat Onder gibi üyelerle birebir iletişimde olabilirsiniz

32452936-da0e-4bbd-b6e0-1f1e3fb7d1e5.webp

kulübümüzde 10 no enflasyonu tuhaf bi bicime bürünmüstür

bi gün can mı enciso mu derken

öbür gün diaz denkleme dahil oluyor

diger 2 isimden biri hic konusulmaz vaziyete geliyor

Oyunuyla ilgili bişey demedim ki yaw 1.5 sezondur izliyom dedi ya ona cevaben yazdım mizahi olarak
Ha şöyle yola gel! Bahsettiğin mesajdan bağımsız, 'ne yapmış da 30-40 bonservislik adam olmuş?' minvalinde lafları defalarca ettiğini hatırlıyorum, yanlışım varsa düzelt. Böyle bakarsak hiçbir futbolcu güncel değerini hak etmiyor; piyasa garip bir hal aldı. Yarışmacı statüde kalmaya devam etmek isteyen kulüpler, ederinden fazla meblağları ödeyerek de olsa, işine yarayacağını düşündüğü oyuncuları bir şekilde transfer etmek zorunda kalıyorlar. Mevzu bu...

Cok isteksiz bir transfer donemi.geciyoruz tamam diger kuluplere gore daha rahst bir durumda olabilir ama rahatlikla isteksizlik arasinda cok fark var transfer dedigin belirledigin oyunculari ne kadar erken getirirsen o kadar iyidir zihniyetiyle yapilir biz liste var mi o da mechul

Geri
Üst Alt