Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.873
- 20.839
- 1.848
Brahim Diaz sanki bize çok uyarmış gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim geçmişte de demek istediğim gsnin 1 yıllık topçuya o paraları verecek kulüp olmadığıydı hala aynı düşünüyorum. Can 2 sezon sonra 100lük topçu da olabilir ama bugünün şartlarında gsnin 40 vereceği topçu değil bence.Ha şöyle yola gel! Bahsettiğin mesajdan bağımsız, 'ne yapmış da 30-40 bonservislik adam olmuş?' minvalinde lafları defalarca ettiğini hatırlıyorum, yanlışım varsa düzelt. Böyle bakarsak hiçbir futbolcu güncel değerini hak etmiyor; piyasa garip bir hal aldı. Yarışmacı statüde kalmaya devam etmek isteyen kulüpler, ederinden fazla meblağları ödeyerek de olsa, işine yarayacağını düşündüğü oyuncuları bir şekilde transfer etmek zorunda kalıyorlar. Mevzu bu...
bu kim iyiye benzior
Puhah haykırdım yaAli Naci Küçük: "Manchester United, Galatasaray için Bruno Fernandes'in fiyatını 40 milyon euro'ya kadar düşürdü"
Cehennem korkusu yok bunun.
Galatasaray, Can Uzun ile prensip anlaşmasına varmak için temaslarını hızlandırdı.
Bayadır bu kadar gülmemiştim bu hızla bu transfer 3.5 senede falan biter.
Hocam öyle olacak gibi ya daBrahim Diaz + Enciso
Aynn cok iyi yenı yusuf demir![]()