Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.204
- 10.554
- 1.303
Topsuz koşusunu geliştirebilirlerse Can Uzundan iyi bir sol forvet olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece yazdim zaten bicok şeyiO zaman yeni bi kehanette bulun bakalım gercekleşecek mi
Sizi tatmin edecek diye can uzuna 50 mi sıkalım?Yedek santrafora 20 verecek mali durumun varsa 10 numaraya 50 sıkabiliyor olmalısın. GS'nin ilk 11 tavanını yukarı çekecek mevki 10 numara. Rotasyona büyük para harcamaya anlam veremiyorum.
Haa başkan diyorsa yedek santrafora 20 sıkarım, gider 10 numaraya da 50 koyar alırım. Bir şey diyemem
Kiralık opsiyonlu geliyordur. Direk bonservisli u23 almayız bence.Yedek santrafora 20 verecek mali durumun varsa 10 numaraya 50 sıkabiliyor olmalısın. GS'nin ilk 11 tavanını yukarı çekecek mevki 10 numara. Rotasyona büyük para harcamaya anlam veremiyorum.
Haa başkan diyorsa yedek santrafora 20 sıkarım, gider 10 numaraya da 50 koyar alırım. Bir şey diyemem
Brahim şl,enciso ligde,can ziraat maçlarında oynayacak. Artık eski gariban Galatasaray yok 500 milyon Euro bütçesi olan hayallerimizdeki Galatasaray var. Kimin sayesinde tabiki Şebinkarahisarli dursun papi sayesindeenciso olmadı brahim diaz oldu diyelim o da olumlu
Güzel ben burada risk management yapıyorum. Can uzuna 50m euro vererek neyi satın alıyorsun. Greenwood gelip 25 gol asist yapacağı kesinTecavüzcuyu 40-50ye almak bedava ama di mi
20 gol 20 asist yapınca satmicaz kardeşim 10 sene oynaticaz. Osimeni 75e aldik satiyor muyuz oynatiyoruz. Satmak icin almıyoruz suyunu sıkana kadar oynatmak icin aliyoruz.![]()
İzleyen analiz eden var mı
Sizi tatmin edecek diye can uzuna 50 mi sıkalım?
Kime benziyor sato reis tarzı, hiç izlemedim?alınabilecek en ii herif #şu ortamda
Kiralık opsiyonlu geliyordur. Direk bonservisli u23 almayız bence.
Adam çalımı o kadar iyi değil bence olmazTopsuz koşusunu geliştirebilirlerse Can Uzundan iyi bir sol forvet olur bence
Senin yedek forvetın 10 m€ maaş alıyor 20 m bonservisle genc yetenek alabiliyorsan şükretmen lazımYazdığım gönderide Can Uzun ifadesini göremiyorum. Bence bu çocuğu halisülasyon görecek kadar takıntı haline getirmeyin