Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
Bence kimseyi satmayıp lemina ile uzatalım icardiyi beklemeyelim. 2 u23 1 baba yabancı can uzun ve genç düşük maliyetli Türkler olursa zekiyle işi bitirelim.

32 yaşında adama 3 yıllık toplam 60 maaş-40 bonservisten 100 milyon mu bağlayacağız? Bu kadar saçma iş yapılmamalı her ne kadar Fernandes şu anda çok büyük bir oyuncu olsa da. Gidin, Diaz'a harcayın para yada Reijnders'e falan.
Biraz indirim olur. Yıllık 14-16 arası şuanki piyasada normal. 2+1 sözleşme gayet makul. Manu 35-40 bandına düşerse hele tadından yenmez. Bizim 10 noda risk alma şansımız yok. Madem rakipler iyi kadrolar kurdu. Madem amacın CL de başarı. 10 no ya Bruno alacaksın. Alabileceğin en klas en yaratıcı oyunculardan biri. İş ahlakıda iyi. Bruno takımda hep en çok çalışan oyunculardan biri. Bunu ben demiyorum isteyen araştırsın görür zaten.
Hayır hiçte saçma değil bence.
Evet işte bukadar önemli ve mantıklı bence.
Hayır Diaz filan Bruno ile kıyaslanacak topçular değil. Bruno prime bir oyuncu. Sadece iyi bir oyuncu değil. Aktif olarak dünyanın en iyi üç 10 numarasından biridir ve 35 e kadar rahat oynar.
Son olarak
10 no sistemi ile oynuyorsan ve başarı istiyorsan bin kere evet Bu maliyet ile Bruno. Verdiğin her kuruşu hak eder.

Bence kimseyi satmayıp lemina ile uzatalım icardiyi beklemeyelim. 2 u23 1 baba yabancı can uzun ve genç düşük maliyetli Türkler olursa zekiyle işi bitirelim.
Can uzun aradığımız 10 no değil bence. Saygı duyuyorum isteyenlere ama bize 10 no da pası ve oyun aklı çok iyi bir adam lazım. Bağlantı kurabilen, aralara çok iyi paslar bırakan asist yapan, yerine göre iyi top tutabilen bir 10 no lazım. Ben şahsen genç yerine o mevkiye tecrübeli tercih ederim. İsmi geçenlerden bu profile en uygun olan Brunodur. Cuk diye oturur

Allah çok büyük yemin ediyorum

Tanri korumuş bizi,fb nice greenwoodlar alır inşallah.devam

@Sergen Zeren ufukta ne görünüyor hocam temmuz ayında büyük transfer gelecek mi aydınlat bizi
Hocam temmuz sonu agustos başı iyiyiz güzeliz

Lakin fb ve greenwood ile uyumuna baktim

Lanetler yağmış o kadar diyeyim.

Bu arkadaş ne burayı sahiplenir ne iyi geçinir ne de fb taraftari bunu pamuklara sarar

Kaos kavga Yasadigi yerle ilgili kaygılar insanlarla geçim vs

Yatın kalkın dua edin

İyi bir birliktelik değil bu

Her zaman iyi sabahlar

1000078890.webp

Geri
Üst Alt