Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.242
- 483
- 1.343
Bence kimseyi satmayıp lemina ile uzatalım icardiyi beklemeyelim. 2 u23 1 baba yabancı can uzun ve genç düşük maliyetli Türkler olursa zekiyle işi bitirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz indirim olur. Yıllık 14-16 arası şuanki piyasada normal. 2+1 sözleşme gayet makul. Manu 35-40 bandına düşerse hele tadından yenmez. Bizim 10 noda risk alma şansımız yok. Madem rakipler iyi kadrolar kurdu. Madem amacın CL de başarı. 10 no ya Bruno alacaksın. Alabileceğin en klas en yaratıcı oyunculardan biri. İş ahlakıda iyi. Bruno takımda hep en çok çalışan oyunculardan biri. Bunu ben demiyorum isteyen araştırsın görür zaten.32 yaşında adama 3 yıllık toplam 60 maaş-40 bonservisten 100 milyon mu bağlayacağız? Bu kadar saçma iş yapılmamalı her ne kadar Fernandes şu anda çok büyük bir oyuncu olsa da. Gidin, Diaz'a harcayın para yada Reijnders'e falan.
o roma'da kalıyor gelmek istemiyor türkiyeye zeki çelikBence kimseyi satmayıp lemina ile uzatalım icardiyi beklemeyelim. 2 u23 1 baba yabancı can uzun ve genç düşük maliyetli Türkler olursa zekiyle işi bitirelim.
Can uzun aradığımız 10 no değil bence. Saygı duyuyorum isteyenlere ama bize 10 no da pası ve oyun aklı çok iyi bir adam lazım. Bağlantı kurabilen, aralara çok iyi paslar bırakan asist yapan, yerine göre iyi top tutabilen bir 10 no lazım. Ben şahsen genç yerine o mevkiye tecrübeli tercih ederim. İsmi geçenlerden bu profile en uygun olan Brunodur. Cuk diye otururBence kimseyi satmayıp lemina ile uzatalım icardiyi beklemeyelim. 2 u23 1 baba yabancı can uzun ve genç düşük maliyetli Türkler olursa zekiyle işi bitirelim.
Hocam temmuz sonu agustos başı iyiyiz güzeliz@Sergen Zeren ufukta ne görünüyor hocam temmuz ayında büyük transfer gelecek mi aydınlat bizi
Bruno yemBizim maddi.olarak bruno gibi 32 yasindaki adami alma lüksümüz varmi? Belki toplam maliyeti 80-100 milyon euro olacak, bence absürd korkunc bir rakam, geri dönüsü olmasi imkansiz bir rakam.
Istedigi kadar iyi olsun, ne yapacak bizi CL de yari Final mi oynatacak? Dandik Süper Lig Sampiyonu olmak icin gercekten Bruno mi gerek var? Git yasi daha genc sonradan satabilecegin bir oyuncu getir oda sampiyon yapar seni.
Kemalim ilk kelimenden sonrasını okumadım hemen ikna oldum keser sapımSiki bir Saint Etienne taraftari olarak sunu söyleyebilirim ki - Encisconun her macini 90 dk izledim
Harika bir analiz ben ikna oldum Hakanım Kellecim——Can——
Lesley-Ederson