Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.339
- 101.545
- 5.238
@Alper Altun Plettenberg ne kadar güvenilir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala yapmamış amatrossard hangi kafayla jk yapıyor anlamıyorum
tier 3@Alper Altun Plettenberg ne kadar güvenilir?
İyidir@Alper Altun Plettenberg ne kadar güvenilir?
Keramettin sabah akşam Real'e söven bir adam. Niye yalan söylüyorsun?@Keramettin TANRIVERDİ oğlumun ilk hediyesi keramettin amcasindan geldi.cok tesekkur ederizEkli dosyayı görüntüle 328378
bize önerildiği kesin Como yaparsa da şaşırmaJorge Mendes in ismi geçmesi hikayeyi güzel açıklıyor![]()
Para, Kariyerinde az para kazandı son vurgun peşindetrossard hangi kafayla jk yapıyor anlamıyorum
Chalobah var Chelsea de onunla da ilgileniyor Como ve bence Sanchez in bizle misyonu tamamlandı.bize önerildiği kesin Como yaparsa da şaşırma
ilk hazirlik macimiz ne zaman? chukwu'yu izlemek icin sabirsizlaniyorum.
Yerine doğru oyuncu alabileceğimizi düşünmüyorum, stoper tandemi riski atılacak bir bölge değil, orta saha alırken bile Torreira ve Lemina'yı gönderemiyorsun nolur nolmaz diyeChalobah var Chelsea de onunla da ilgileniyor Como ve bence Sanchez in bizle misyonu tamamlandı.
Oglum için almaya gönüllü olduKeramettin sabah akşam Real'e söven bir adam. Niye yalan söylüyorsun?