Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    246
  • Bu anket kapanacak: .
Yerli kadrosu olarak mutlaka üst düzey takviye şart ekibe.

Barış, Yunus gibi isimlerin ayrılığı ya da sakatlık veya performans düşüşünde takımın yerli iskeleti komple çökecek durumda.

Son 3 senedir sadece Uğurcan geldi üst düzey yerli olarak.

Hala 2022'den takıma entegre olan Barış, Bardakçı ve Yunus'un eline bakıyoruz. Bir de Uğurcan geldi Muslera yerine işte.

Buraya onlardan daha genç ve en az 4 sezon daha faydalanacağımız bir oyuncu daha alınmalı.

O isim de pekala Can olabilir. Kalanı da Bertuğ vs gibi rotasyon oyuncuları olmalı.

Bu kadar çıkarmıyız emin değilim.35+5 üzeri vermeyebiliriz sıkışmazsak.
Çok istediğimiz için çıkarız diye düşünüyorum yerli olmasından dolayı daha fazla isteriz belki biz Barış'ı satacağız onun yolunu yapıyorda olabiliriz onu satıp Can'ı yerli kontejanından 10'a koyup sol kanat alınabilir.

Biz yerliler kalacak olarak bakıyoruz ama süreci bilmiyoruz çok iyi teklif gelirse geçen seneki süreç yaşanmaması için bu sefer satılır.

1960-61 sezonunda da 5-0 yenmiştik ligde Fb'yi Ahmet abi

Hemi de deplasmanda
Oda var abide benim yaş bakımından bizzat hatırladığım 5-1 lik maç var skora çok bakmıyorum bu arada ama övündükleri bir 6-0 kaldı ellerinde son darbe onuda kırmak lazım hakemler engel olmasa elli kere o işte bitecekti

Oda var abide benim yaş bakımından bizzat hatırladığım 5-1 lik maç var skora çok bakmıyorum bu arada ama övündükleri bir 6-0 kaldı ellerinde son darbe onuda kırmak lazım hakemler engel olmasa elli kere o işte bitecekti
Ahmet abi iki taksitte 6 atmadık mı Okan'ın ilk sezonunda

Takma böyle şeyleri

Az önce demiştim 40 verdiysek 45'e kadar çıkarız. Dün Frankfurt yerine adam aldı artık hayırlı olsun diyelim.

Geri
Üst Alt