Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.418
- 58.633
- 3.383
2026 model serkan çalık'ı gsye sokacaklar imdat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solak ama Batagov ile ilgili hiç haber yoktu acaba sakatlığıyla ilgili mi bir sorun var.fandrongelen solak değil miydi
40 m euro + 5 m euro opsiyon + sonraki satıştan %10 payBurada belirleyici olan Frankfurt, 50 altına inmezlerse almayız.
Bu kadar çıkarmıyız emin değilim.35+5 üzeri vermeyebiliriz sıkışmazsak.40 m euro + 5 m euro opsiyon + sonraki satıştan %10 pay
Çok istediğimiz için çıkarız diye düşünüyorum yerli olmasından dolayı daha fazla isteriz belki biz Barış'ı satacağız onun yolunu yapıyorda olabiliriz onu satıp Can'ı yerli kontejanından 10'a koyup sol kanat alınabilir.Bu kadar çıkarmıyız emin değilim.35+5 üzeri vermeyebiliriz sıkışmazsak.
Oda var abide benim yaş bakımından bizzat hatırladığım 5-1 lik maç var skora çok bakmıyorum bu arada ama övündükleri bir 6-0 kaldı ellerinde son darbe onuda kırmak lazım hakemler engel olmasa elli kere o işte bitecekti1960-61 sezonunda da 5-0 yenmiştik ligde Fb'yi Ahmet abi
Hemi de deplasmanda
@Oğuzhan SeskoGSC halkı: van drongeleni biz alsaydık abi ya
Ahmet abi iki taksitte 6 atmadık mı Okan'ın ilk sezonundaOda var abide benim yaş bakımından bizzat hatırladığım 5-1 lik maç var skora çok bakmıyorum bu arada ama övündükleri bir 6-0 kaldı ellerinde son darbe onuda kırmak lazım hakemler engel olmasa elli kere o işte bitecekti
Tonton Lui abiGSC halkı: van drongeleni biz alsaydık abi ya
yunan bir oyuncu gibi görünüyorCharalampos Kostoulas nasil oyuncu acaba
Onlarda unutmuştuki sezonu zor getirdilerBence bizim oyuncularımızın ne kadar iyi oyuncular olduklarını unutmuşsunuz