#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Bu anket kapanacak: .
Can Uzunu aldigimizi varsayarsak

Sara'yi satip mutlaka C.Jones Reijnders gibi banko bir isim almamiz lazim.. Yeri gelir Can'i kanat rotasyonuna alip 3lu orta saha kurariz Lesley - Toreira- Reijnders ozellikle SL icin...
Ligde skor gereken maclarda da Can - Reijnders - Toreira( Lesley) yapariz.. Kanat icin de zaten 3 oyuncumuz var Can'la sayi 4e cikar oraya ekstra takviye gerekmez..

Okan Buruk: Dünya kupasında da görüyoruz, sıkışan maçlarda bireysel yetenek çok önemli. Bu sene yedekten oyuna girdiğinde dahi oyunun gidişatını değiştirebilecek oyuncularımız olmalı. İnşallah böyle bir kadro kuracağız.
Ins hocam. Dursuna gene cok guveniyorsun. Aciyorum sana

Dursun bilerek yavaş hareket edip şamp. satıyor olarak algılıyorum.

Okan Buruk: +4 için belirlediğimiz oyuncularımız var, inşallah en kısa sürede ekibimize dahil olacaklar.

Okan Buruk: Başkanımız İcardi'yle ilgileniyor. İcardi tarafından bir dönüş gelmedi ve tabii bu biraz yavaş hareket etmemize neden oldu.
Bu takıma ihanet ya başka açıklaması yok. Dursun Özbek net olarak bu seneyi birilerine satmış belli ki. Yoksa Okan Buruk alelen boyle soylerken hic bir derde derman olmayacak bir adamı 2 ay beklemenin bir acıklaması yok. Ama kasım gibi yine Dursun Ozbek kalır bir de ustune Okan Buruk'u kovar.

Okan Buruk: Başkanımız İcardi'yle ilgileniyor. İcardi tarafından bir dönüş gelmedi ve tabii bu biraz yavaş hareket etmemize neden oldu.
Biz diyoruz Dursunu az buçuk tanıdıysam bahane eder bu durumu diye

Yönetim acilen dehlenmeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: Ligde ve şampiyonlar liginde direkt katkı verecek ve burada o açlıkla ve o şampiyonluk inancıyla oynayacak oyuncuların bizimle olması bizim için çok önemli olacak tabii ki.

Ts harika bi is daha yapıyor; nwaiwu’yu 25-30 bandına satıyor sanırım fulham’a
çok iyi iş yav

Okan Buruk: Eksik bölgelerimizi güçlendirmek bizim için çok önemli. Şampiyonlar liginde son 16'ya çıkmayı başaran bir kadro var elimizde ama tabii ki burayı da geliştirmek gerekiyor, yarışmak gerekiyor. Oyuncuların kendi arasında yarışması gerekiyor.

Hoca sen de 4 sene şampiyon olmuşsun kredin de var

Vur yumruğu istemiyorum icardiyi de nedir yani bu pasiflik

Ft olsa dursun cesaret edebilir miydi acaba uzatmaya kafasına göre

Geri
Üst Alt