Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.430
- 58.650
- 3.383
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikilitas projesi diyorlar.Ben anlamıyorum aga bu tinerci aç köpekler götlerinde donu bile yokken nasıl bu transferleri yapıyor?
Tarlabaşı, hürriyet sokak - Beyoğluadresini ver cesaretin varsa
İnşaat projeleri var oradan para akıyorBen anlamıyorum aga bu tinerci aç köpekler götlerinde donu bile yokken nasıl bu transferleri yapıyor?
Ot piyasası ne durumda rtsTarlabaşı, hürriyet sokak - Beyoğlu
Gel buyur misafirim ol
umarım talisca ile yolları ayırırlar. vedat muric de, sıddık da yüksek sayıda gol atacak santrafor profili değiller büyük bir sürpriz olmazsa. asensio da sakatlık problemi olan bir oyuncu. sezonun belirli bölümlerinde bir anda eksik kalabilirler ondan. talisca kamyonla gol attı bu sezon ya, olmadık yerlerden olmadık şekilde gol atıyor bela herif.Greenwood bir de bitirici oyuncu. Fb'de zaten yeterince vardı bitirici mesela Talisca'dan çıkacak deniyor o da bu ligde benzer skor katkısı veriyordu. Tadic pozisyon hazırlayan da bir adamdı. Mesela Fb sağ kanada bitiriciden çok yaratan bir adam alsa oyun içi katkısı daha fazla olabilirdi onlar için. B. Diaz onlara oyun içi katkısı daha yüksek ve daha olumlu olurdu sanki. İzleyip göreceğiz sonunda.
Biyerlerine girsin o dikilitaş ne diyim?Dikilitas projesi diyorlar.
Kalorifercinin en büyük şansı dzeko ve tadicti gerisi fasa fiso onlar takımı o kadar ileri itti
Şimdi ne soyunma odasında ne de sahaiçinde takımı taşıyabilecek liderler yok
Uğraşsın dursun bakalım taliscayla greenwoodla köylü herif
Alim Lesley ile Danilo yu aynı kefeye koymak bilemedimBu alınacaksa lesley niye aldık, bu cocuk 8 numara değil bu şekilde çok kısır oluruz
Benim bildiğim Danilo prime Lemina gibi bir şey. Lesley 6/8. Bu şekilde olursa Sara da gidiyor yerine adam da almıyoruz.Alim Lesley ile Danilo yu aynı kefeye koymak bilemedim![]()