#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Bu anket kapanacak: .
Okan hoca canlı yayın varmış 14:00'te bakalım yönetime nasıl kalkan olacak bu sefer

Potansiyeli çok acayip cidden Epl'ye uyum sağlayamadı, tam böyle bizim lige gelip Melo gibi damga vuracak bir havası var ama bu yabancı sınırımda Sara falan da varken alabileceğimizi düşünmüyorum
Bunu alabileceğimiz şartlar oluşsa Sara yı kiralık yollar yine çözeriz. Bu tarz oyuncular çağ atlatır, Ugocukwu ne yapar diye soruyoruz, Danilo net adam ne yapacağı da belli, risk yok.

10+4 kuralı bütün planlarımızı bozdu, bir çok oyuncu kaçırdık, başkanımız ve kavukçu çalışıyor iyi genç oyuncu ikna etmesi zor, maliyetler pahalı alması zor vs vs vs

Okan hocanın masalların ön özeti ben şimdiden yazayım

u23 transferleri güzel, sadece 1 tane orta sahaya ismiyle kalitesiyle heyecanlandırıcı bir isim istiyorum, bence puzzle'ın tek eksik parçası o.

konuşulan haberlere göre

yedek sol stoper Yusuf Akçiçek
6 numaraya rotasyon oyuncusu Uguchu.
Yedek forvet kiralık u23 gelecek işte Ponomorenko veya o tarz biri.

Bunlar güzel ama işte 1 tane Reijnders vb bir isim geldi mi tüm havayı değiştirir, cillop olur

Orta sahaya net bir isim almak zorundayız artık, kaç yıldır habire orta saha diyoruz. Bek gibi devşirme ile çözülmüyor orta saha, bu yüzden basıcan parayı.
Ben geçen seneden beri yazıyorum Lemina+Torreira'yı gönderip ikisinin işini yapabilecek 1 oyuncu alınmalı diye, benim görüşüm aslında tam o oyuncu Danilo işte

Geri
Üst Alt