Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.863
- 10.143
- 2.168
Elimizdeki kadro ligin ilk iki haftası için gayet yeterli, acele etmeyelim Kara MuradımYönü çok olan yönünü bulamaz Azizim GPSim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizdeki kadro ligin ilk iki haftası için gayet yeterli, acele etmeyelim Kara MuradımYönü çok olan yönünü bulamaz Azizim GPSim![]()
ben yönetimden kovmam forumdan kovarımkovir misin ağam?
Bunu alabileceğimiz şartlar oluşsa Sara yı kiralık yollar yine çözeriz. Bu tarz oyuncular çağ atlatır, Ugocukwu ne yapar diye soruyoruz, Danilo net adam ne yapacağı da belli, risk yok.Potansiyeli çok acayip cidden Epl'ye uyum sağlayamadı, tam böyle bizim lige gelip Melo gibi damga vuracak bir havası var ama bu yabancı sınırımda Sara falan da varken alabileceğimizi düşünmüyorum
Belki Danilolu bir rüya görürsün Sergenim 12. EvimBiraz dinlence
Danilo çok iyi transfer olurdu ama isteyeni çok herifin
Gece gelem
Elimizdeki kadro ligin ilk iki haftası için gayet yeterli, acele etmeyelim Kara Muradım![]()
Çok farklı bir profil, elimizdeki tüm orta sahalardan iyi olduğu bir gerçekBunu alabileceğimiz şartlar oluşsa Sara yı kiralık yollar yine çözeriz. Bu tarz oyuncular çağ atlatır, Ugocukwu ne yapar diye soruyoruz, Danilo net adam ne yapacağı da belli, risk yok.
Bizimkiler ilk iki maçı görünce ekstra rahatlamadıysa bende bir şey bilmiyorumÇorumu 2-1 yenince gerginliğimiz biter Azizim![]()
Orta sahaya net bir isim almak zorundayız artık, kaç yıldır habire orta saha diyoruz. Bek gibi devşirme ile çözülmüyor orta saha, bu yüzden basıcan parayı.Çok farklı bir profil, elimizdeki tüm orta sahalardan iyi olduğu bir gerçek
Off Azizem yorumlarınla delirtiyorsun beniBelki Danilolu bir rüya görürsün Sergenim 12. Evim![]()
Ben geçen seneden beri yazıyorum Lemina+Torreira'yı gönderip ikisinin işini yapabilecek 1 oyuncu alınmalı diye, benim görüşüm aslında tam o oyuncu Danilo işteOrta sahaya net bir isim almak zorundayız artık, kaç yıldır habire orta saha diyoruz. Bek gibi devşirme ile çözülmüyor orta saha, bu yüzden basıcan parayı.
Yani..tabii ki..başkanımız önderliği..yani..tabii ki.Okan hoca canlı yayın varmış 14:00'te bakalım yönetime nasıl kalkan olacak bu sefer
Aybars Ayımmm sana yazdığım mektupOff Azizem yorumlarınla delirtiyorsun beni![]()
Bir baba 8
Bir bana 10
Alınmalıdır