Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.667
- 76.773
- 4.218
O zaman bize hayırlı olsun demek düşer.Hocam gene 30+lul bi kazik sokacak. Cani sagolsun napalim
Via: Serdar Ünsal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman bize hayırlı olsun demek düşer.Hocam gene 30+lul bi kazik sokacak. Cani sagolsun napalim
Temizinden 40 isterler, kiralık vs muhattap almazlar.bir de böyle bir oyuncuyu opsiyonlu falan vermezler, Manu Kone resmileşince Roma'ya gidecek gibi görünüyor
Bos konusma istersen fikrin varsa paylas yoksa alakadar olma kardesim. Hayırlı forumlar.çok düşünme sen boşver
E bunlar hergun yazilan ṣeyler. Yeni bir ṣey katmamissin istihbaratina canatan tan kemalBeni bilen bilir arada makara yapsam da Can konusunda önemli bilgilere ulastim. Ilk olarak Can ve Babasiyla durmadan temas icerisindeyiz. Febe de yoklamis ama babasi GS icin yanip sönüyor. Fatih Demireli, O.B. ve D.Ö. bu süreci yürütüyor. Can Türkiye konusunda ikna olmus durumda. PL takimlari ve özellikle Dortmund da cok israrci. Yanliz Frankfurt bonservis konusunda cok israrci. Can tarafi Frankfurt tarafindan kolaylik istedi bu hafta. Oyuncu tarafi okay. Ökan Buruk israrla istiyor. Frankfurt pek yanasmiyor.
@Nedim V. Durandortmund istiyor dedin reis ama gsceden bana bizden başka isteyeni yok enciso 5 can eder dediler
ne diyorsun bu duruma
napim rdas ek bilgi mi uydurayim gtümdenE bunlar hergun yazilan ṣeyler. Yeni bir ṣey katmamissin istihbaratina canatan tan kemal
Icardiden birseyler kapmis leminaLemina Cuma gunune kadar Kemerburgaz'da olmayacaksa hic sozlesmesini uzatmayalim. Yasi da ilerliyor, fizik durumu zaten 20 gunde 5 maci zor cikartiyor ve Dunya Kupasina falan da gitmedi.
Bildigin 6 haftadir tatil yapiyor. Daha ne yani?
40+10a vermezler mi Jonathannapim rdas ek bilgi mi uydurayim gtümden
Herkesin bildigini yazmak icin cok ciddi numaralari yapmağa gerek yok diye dedim rts. Hemen niye kiziyonnapim rdas ek bilgi mi uydurayim gtümden
Erdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.Azizim kulağı kesiğim
Nasıl topçudur bu
Evetnapim rdas ek bilgi mi uydurayim gtümden
E hep öyleydiYanaklara baksana tatlış olmuş.
Potansiyeli çok acayip cidden Epl'ye uyum sağlayamadı, tam böyle bizim lige gelip Melo gibi damga vuracak bir havası var ama bu yabancı sınırımda Sara falan da varken alabileceğimizi düşünmüyorumErdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Çok yönlü bir orta saha Ötükenim![]()
Yönü çok olan yönünü bulamaz Azizim GPSimErdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Çok yönlü bir orta saha Ötükenim![]()