Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    250
  • Bu anket kapanacak: .
O da bir etken ama iyi oyuncu çıkarıyorlar ne olursa olsun büyük iş bizim Davinson için 30 m euro konuştuğumuz yerde 6 aylık adamdan 30 kazanıyorlar.
Dostum bir takim niye TRde 20 maca çıkmış adama gelip şak diye 30 koysun. Iki sene once arda bu paraya gitti. 10 verir 15 verir pazarlik eder. Bunlar dediğim gibi bence bir menajer ağiyla beraber alış satis yapiyorlar. Ha basari mi basari tabi.

Dursun başkan onu kiralık bunu kiralık toplarken parayı Valverde+Cole Palmer'a saklıyor olmasın.

Tehlikeli adam sonuçta

1784022838558.webp

Brahim Diaz kesinlikle alınmalı

Enciso da

Forvette kararsiziim

O da bir etken ama iyi oyuncu çıkarıyorlar ne olursa olsun büyük iş bizim Davinson için 30 m euro konuştuğumuz yerde 6 aylık adamdan 30 kazanıyorlar.
6 ay önce 5'e aldığın adamı 30'a satamazsin ne oynadı da 30 oldu bir anda. Doğal akışa aykırı. Menajer agi ile komisyon üzerine yürüyorlar yüksek ihtimal.

Dostum bir takim niye TRde 20 maca çıkmış adama gelip şak diye 30 koysun. Iki sene once arda bu paraya gitti. 10 verir 15 verir pazarlik eder. Bunlar dediğim gibi bence bir menajer ağiyla beraber alış satis yapiyorlar. Ha basari mi basari tabi.
İlla ki menajer etkisi vardır ama ne kadar olacak ki 7-8 m euro olsun arada 15 m euro fark olacağını pek sanmam yani 15 m euro teklif varken 15 m euro menajer sayesinde olmamıştır şunuda atlamamak lazım EPL takımları için 30 m euro çerez parası yedeğe alacakları adama veriyorlar adamlar bir nevi dünya piyasasının içinden geçiyorlar.

Transfer donemin son gunu ulkeden ulkeye degisiyor.

EPL: 1 Eylul
LaLiga: 1 Eylul
Seria A: 1 Eylul
Bundesliga: 31 Agustos
Ligue 1: 31 Agustos

Super Lig: 4 Eylul

Tadic (Süper lig):

23-24 10G 14A = 24 gol katkısı
24-25 11G 14A = 25 gol katkısı

Greenwood (Ligue 1):

25-26 16G 7A = 23 gol katkısı
24-25 21G 6A = 27 gol katkısı

Ben bu herifin en iyi senaryoda burada totalde Tadic'in bir gömlek üstü skor katkısı vereceğini düşünüyorum. Özellikle iç sahada zayıf rakiplere karşı alacakları 4-5 gollü galibiyetlerde birden fazla gol atarak, asist yaparak, istatistiklerini şişirecektir. Marsilya son sezonunda 16 golünün 6'sını iki maçta atmış. Kalan 35 maç 10 gol atmış.

İnsanlar 35 gol 20 asist falan bekliyor şimdiden. :D

Oyuna katkısının ne seviyede olacağını ve skor katkısını kaç maça yayacağını da sezon içinde göreceğiz.

Oyuncu çok iyi seviye bir oyuncu, ona itirazım yok da, istatistiksel gerçekler de yukarıdaki gibi. Gökten Jesus inmiş gibi davranmaya gerek yok. :D
Greenwood bir de bitirici oyuncu. Fb'de zaten yeterince vardı bitirici mesela Talisca'dan çıkacak deniyor o da bu ligde benzer skor katkısı veriyordu. Tadic pozisyon hazırlayan da bir adamdı. Mesela Fb sağ kanada bitiriciden çok yaratan bir adam alsa oyun içi katkısı daha fazla olabilirdi onlar için. B. Diaz onlara oyun içi katkısı daha yüksek ve daha olumlu olurdu sanki. İzleyip göreceğiz sonunda.

Bu forum insanın üstüne üstüne gelmiyo iyi

Yazıyorum,geçiyorum

Xte fbliler kuduz köpek gibi yakama yapışıyor.

Simdi desemki greenwood fb hikayesi kötü bitecek,hem de kısa zamanda desem ağzıma ederler. Az hevesleri geçsin de yazacagim
Sergen abi burda Fenerliler yok ki kim üstüne üstüne gelecek

Yok gs yönetimi yanlis söylemiyor. Sen kafandan hikaye uyduruyon

Beni bilen bilir arada makara yapsam da Can konusunda önemli bilgilere ulastim. Ilk olarak Can ve Babasiyla durmadan temas icerisindeyiz. Febe de yoklamis ama babasi GS icin yanip sönüyor. Fatih Demireli, O.B. ve D.Ö. bu süreci yürütüyor. Can Türkiye konusunda ikna olmus durumda. PL takimlari ve özellikle Dortmund da cok israrci. Yanliz Frankfurt bonservis konusunda cok israrci. Can tarafi Frankfurt tarafindan kolaylik istedi bu hafta. Oyuncu tarafi okay. Ökan Buruk israrla istiyor. Frankfurt pek yanasmiyor.
babasının bizim için yanıp sönmesi iyi değil. yanıp tutuşsaydı yine iyiydi bir nebze de...söndüğü bir anda fb aklına girebilir. :asd:

Geri
Üst Alt