Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    250
  • Bu anket kapanacak: .
Yok sarta bagli olmadan duzgun adam alamazsin, elden kurtulmak istenileni oyle yaparlar. Sart kismi muhim oluyor bu noktada.

Fakat bastan 20+ verip verim alamazsan gencten, o zaman sorun iste.

Bu detay haricinde, limitten bu isimler icin kiralik bedeller+maas detaylari dussun, baglanti adamina ver parayi.

Bugun bruno fernandes asiri dillendirilmis, bana gore gercekci degil, hadi ihtimal olsa bile anormal paralara cikar gibi geliyor bana is.

Temmuz icinde yedek forvet goruruz gibi, daha fazla beklentim yok

Imkan varsa cok beklemeden reijnders + enciso ya da can gibi islere yonelmek lazim.
, bitebilirse de bitirmek lazim gibi (sara gidiyor bu senaryoda) Sonraki konu sanchezin durumuna kaliyor.
katilyorum

Gs anlasti ama daha iyisi icin bekletiliyor diye haber yapanlari cok fena tokatlamak istiyorum. Anlastiysan al getir, almiyacaksan niye anlasiyorsun?

Bana göre icardi gitti diye varsayiyorum(ins) lemina da kaldi buyuk ihtimal. Sara (20-25) ve singo(20-25 zor) satilmali. Yerlerine herkesin tatmin olacagi 10numara ve 8numara alinmali böylece 10 kontenjan dolmus oluyor

Hoca nhagayi dusunmuyorsa kiralik gönderilmeli. Kalan 3 u23 kontenjana da 1 sagbek 1 kanat 1 de forvet alinmali

Takim 4×4 luk olur ve iṣ artik hocanin kadroyu nasil kullandigina kalir

bence Dursun Özbek maliyeti uygun diye Jhon Duran'ı kiralatacak ,Ponomarenko'yu zorunlu opsiyon olmadan vermezler kolay bir transfer değil, öyle her oyuncuyu opsiyonlu kiralayamazsın

Bu adama birde fit diyorlar fit hali buysa yandık yüz hatlarına baksana resmen şişmiş,. :asd:
HNLjbFmWcAAPSe2
1784023910999.webp

Beni bilen bilir arada makara yapsam da Can konusunda önemli bilgilere ulastim. Ilk olarak Can ve Babasiyla durmadan temas icerisindeyiz. Febe de yoklamis ama babasi GS icin yanip sönüyor. Fatih Demireli, O.B. ve D.Ö. bu süreci yürütüyor. Can Türkiye konusunda ikna olmus durumda. PL takimlari ve özellikle Dortmund da cok israrci. Yanliz Frankfurt bonservis konusunda cok israrci. Can tarafi Frankfurt tarafindan kolaylik istedi bu hafta. Oyuncu tarafi okay. Ökan Buruk israrla istiyor. Frankfurt pek yanasmiyor.

dortmund istiyor dedin reis ama gsceden bana bizden başka isteyeni yok enciso 5 can eder dediler

ne diyorsun bu duruma

At şikecileri iki transfere kendilerini adamdan saymaya başlamışlar. Bu sene de kafa şey edecekler anlaşılan.

Geri
Üst Alt