Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.906
- 7.987
- 1.233
@Aziz Kaan Danilo haberini gördün mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye kaşınıyorsun la@Emrah Yıldırım adminin çocukluk arkadaşı olduğu için yasaklı liste alamadık maalesef
katilyorumYok sarta bagli olmadan duzgun adam alamazsin, elden kurtulmak istenileni oyle yaparlar. Sart kismi muhim oluyor bu noktada.
Fakat bastan 20+ verip verim alamazsan gencten, o zaman sorun iste.
Bu detay haricinde, limitten bu isimler icin kiralik bedeller+maas detaylari dussun, baglanti adamina ver parayi.
Bugun bruno fernandes asiri dillendirilmis, bana gore gercekci degil, hadi ihtimal olsa bile anormal paralara cikar gibi geliyor bana is.
Temmuz icinde yedek forvet goruruz gibi, daha fazla beklentim yok
Imkan varsa cok beklemeden reijnders + enciso ya da can gibi islere yonelmek lazim.
, bitebilirse de bitirmek lazim gibi (sara gidiyor bu senaryoda) Sonraki konu sanchezin durumuna kaliyor.
Sane ve BAY kanatları yetersiz bence. BAY yapamayan arı. Sane ise özellikle Dünya Kupası bittiği için daha da sorumsuz olacak. Pres oyununa da uygun değil. Bu transfer döneminde gönderilmeli. BAY sağa geçmeli, sola çok iyi bir kanat almalıyız.
3 eylüle kadar bruno yalanı hoş geldinTransfer donemin son gunu ulkeden ulkeye degisiyor.
EPL: 1 Eylul
LaLiga: 1 Eylul
Seria A: 1 Eylul
Bundesliga: 31 Agustos
Ligue 1: 31 Agustos
Super Lig: 4 Eylul
Yanıp sönüyor yani herkesin dikkatini çekmeye çalışıyor diyor, kimden kalın bir sözleşme alırsa artık, manası çok derinbabasının bizim için yanıp sönmesi iyi değil. yanıp tutuşsaydı yine iyiydi bir nebze de...söndüğü bir anda fb aklına girebilir.![]()
kovir misin ağam?Sen niye kaşınıyorsun la
Listemizde var reis ilgileniyoruz ama talep edilen rakamlar uçuk olduğu için nabız yoklamaya devam gibi.@Aziz Kaan Danilo haberini gördün mü
bir de böyle bir oyuncuyu opsiyonlu falan vermezler, Manu Kone resmileşince Roma'ya gidecek gibi görünüyorListemizde var reis ilgileniyoruz ama talep edilen rakamlar uçuk olduğu için nabız yoklamaya devam gibi.
Azizim kulağı kesiğimListemizde var reis ilgileniyoruz ama talep edilen rakamlar uçuk olduğu için nabız yoklamaya devam gibi.
Beni bilen bilir arada makara yapsam da Can konusunda önemli bilgilere ulastim. Ilk olarak Can ve Babasiyla durmadan temas icerisindeyiz. Febe de yoklamis ama babasi GS icin yanip sönüyor. Fatih Demireli, O.B. ve D.Ö. bu süreci yürütüyor. Can Türkiye konusunda ikna olmus durumda. PL takimlari ve özellikle Dortmund da cok israrci. Yanliz Frankfurt bonservis konusunda cok israrci. Can tarafi Frankfurt tarafindan kolaylik istedi bu hafta. Oyuncu tarafi okay. Ökan Buruk israrla istiyor. Frankfurt pek yanasmiyor.
Hayırdır kardeş?GSC halkı: van drongeleni biz alsaydık abi ya
E neresi kötü oglumBu adama birde fit diyorlar fit hali buysa yandık yüz hatlarına baksana resmen şişmiş,.
![]()
Yanaklara baksana tatlış olmuş.E neresi kötü oglum
Dortmund iki yildir istiyor Can'i. Nürnberg döneminden beri israrla pesindeler.dortmund istiyor dedin reis ama geceden bana bizden başka isteyeni yok enciso 5 can eder dediler
ne diyorsun bu duruma