#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Bu anket kapanacak: .
Beni bilen bilir arada makara yapsam da Can konusunda önemli bilgilere ulastim. Ilk olarak Can ve Babasiyla durmadan temas icerisindeyiz. Febe de yoklamis ama babasi GS icin yanip sönüyor. Fatih Demireli, O.B. ve D.Ö. bu süreci yürütüyor. Can Türkiye konusunda ikna olmus durumda. PL takimlari ve özellikle Dortmund da cok israrci. Yanliz Frankfurt bonservis konusunda cok israrci. Can tarafi Frankfurt tarafindan kolaylik istedi bu hafta. Oyuncu tarafi okay. Ökan Buruk israrla istiyor. Frankfurt pek yanasmiyor.
E bunlar hergun yazilan ṣeyler. Yeni bir ṣey katmamissin istihbaratina canatan tan kemal

Azizim kulağı kesiğim

Nasıl topçudur bu
Erdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.

Çok yönlü bir orta saha Ötükenim 👀😍

bizim topçuların ne büyük sıkıntısı lige konsantre olamamaktı, bu sene rakipler iyi kadro kurduğu için daha çok motive olacaklarını düşünüyorum afcon falan olmaması da avantaj, yine de mutlaka derin bir rotasyon kurulmalı, Kaan ayhan gibi oyuncuları rotasyon oyuncusu olarak değerlendirmeden yapılmalı bu

Erdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.

Çok yönlü bir orta saha Ötükenim 👀😍
Potansiyeli çok acayip cidden Epl'ye uyum sağlayamadı, tam böyle bizim lige gelip Melo gibi damga vuracak bir havası var ama bu yabancı sınırımda Sara falan da varken alabileceğimizi düşünmüyorum

Manchester City, Lille forması giyen Ayyoub Bouaddi ile ilgileniyor.

Lille kulübü, Bouaddi için 100 M€ talep ediyor. (via @David_Ornstein)

Can 35 eder acikcasi ama binus vererek bitirek

Çok yönlü bir orta saha Ötükenim
Yönü çok olan yönünü bulamaz Azizim GPSim

Geri
Üst Alt