Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 3.615
- 2.378
- 1.198
hala icardi bekliyorlar bunlar, taraftar istemiyor siz hayırdır ya? getirin kampa artık şu transferleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma mı ulan bu tüm yollar cana çıkıyorTüm yollar Can Uzun'a çıkıyor
Atlatabilir niyekiSeviye atlatacak demiş, senin dediğin başka birşey.
Bombayi dursunun kucagina koydu. Bundan sonra her seyin suclusu oNeler çekmiş bunca yıl dursundan onu anladık. Geçen sene ilk devredeki dar rotasyon benim hatam dedi özeleştiri yaptı ama anlıyoruz ki dursun yaptırmamış aslında
Güzel ayrılmak varken şimdi adam bi ton hakaret yiyor Icardi bile suçlu değil tek şuçlu Dursun Özbek.
#İstifadaBirHizmettir
bu nasıl bir matematik mkBu arada Nürnbergin %10 olasi bir satistan bonservis payi var. 50 ye alirsak eger Frankfurtun kasasina net 37,5 fln girecek. O yüzden o konusulan rakamlar büyük hayal maalesef.
Zalewski hermoso felanOkan bir de şunu dedi ya
Bir oyuncu için son dakikayı beklemek doğru değil, olmayınca sonucu kötü oluyor (buna benzer bişi dedi ya)
Kimi bekledi bu dursun geçen sene de olmadı. Kesin biri var böyle. Demek ki bu sene de bekliyor dursun birini
Istisnalar var elbet, Doue'yi o paraya almak varken bugun oldu 30M euroluk oyuncu.Atlatabilir niyeki
Oulai geçen sene bizde olsa atlatmaz mıydı mesela 5 m euroya alsak, üstüne boş kontenjanla sezona girmişken.
8 m euroya Doue alıyorduk, atlatmayacak mıydı
Bir oyuncu EPL ve Bundesliga’da olunca gereksiz yüksek bedeller isteniyor, çoğu da bu beklentileri karşılayamıyor sonrasında.
Bambaşka bir boyuta geldi dursun okan taraftar üçlüsünün dinamiğiBombayi dursunun kucagina koydu. Bundan sonra her seyin suclusu o
Öyle bir hava var sanki;
Son 4 yıldır şampiyon olan, CLye giden, para sıkıntısı olmayan onlar.
UEFA dan ceza yemiş, 23 yabancısı olan, 10 küsür yıldır hiç bir başarısı olmayan biziz gibi....
Adamlar sezonun en pahalı transferini getirip hala yeni transfer hayali kuruyorlar.
Biz dokuz doğuruyoruz.
Çıldırmamak elde değil.....
Tek umudum UEFAnın bu olanlara göz yummayacağı.....