#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .
iş inada bindi madem hoca yerinde olsam icardiyi arayıp kalırsa 3. forvet olacağını ve sadece kupa maçlarında oynayacağını söylerdim

gerekirse bozacaksın aranı yapacak bir şey yok, icardi kalırsa hem transferde düzgün hamleler yapma hem de başarılı olma ihtimalimiz 0

icardi de yüzsüzlük yapmayıp veda etmeli açıkça

Okan hoca diyecekti ki Icardi artık bizim futbolcumuz değil emekleri için teşekkür ederiz ama artık genç futbolcu bakıyoruz Bunu deseydi herkes rahattı şimdi.
Okanin en buyuk sorunu mıy mıy olmasi. Hadi ağır konuşamıyorsun dün de ki ben artik farkli profil bir ikinci forvet istiyorum, daha genç bir profil istiyorum vs. Dese taraftar arkasında olacak ama diyemiyor.

Bu modda olmasi lazim da Serhan Hocayla Kavukcuyla arasi iyi oldugu icin bu haberi yapiyor.Burda olmasi gereken birileriyle aran iyi oldugu icin degil kendi haberci olarak isini yaparak bu yorumu yapmandir.
ben de biliyorum aralarının iyi olduğunu sadece yaptığı yorumun doğru olduğunu herkesin bu modda olması gerektiğini söylüyorum,Galatasaraylılıktan çok adamcılık yapıyorlar haklısın bence Galatasaray muhabirlerini takip etmeyip para kazandırmamalıyız

Dursunun bi tarafını bu kadar kaldıran da Okan maalesef. Herşeye eyvallah herşeye eyvallah diye diye Dursun kendini bi bok sanmaya başladı
Fatih hocanin yaninda nasıl da sesi çıkmıyordu fatih hoca imzaladığı gün.Bu kimseye dikte etmemeli figür olarak.

Şu sezonu bi şampiyon olalim,yeni yönetime

fatih terim,sedat doğan,mete ikiz,mahmut recevik lazim

Snejder olayin aynisini yasamak istemiyor. Halbuki burda 100de100 hakli cikacak.
Sneijder taraftarin yuzde 90 i gonderilmesin istiyordu.Cunku Sneijder her ne kadar bizden gittikten sonra performansi dusmus de olsa iyi bir sezon gecirmisti.Burda İcardinin sakatlik sonrasi hem kilo hem performans hem de buna ragmen hicbir ozveri gostermemesi var.Kemerburgazda calisan futbolcularin emegine saygisizliktir bu.Ancak bunu Dursun goremiyor.

şu adama rakip çıkmadı ya koca galatasaray kongresinde

sembolik olarak bile 1 kişi çıkardı yani önceden turgay kıran bilmemne

kendini bi halt sanıyor işte, sürecin başında erden timur ve okan buruk'un kayığına bindi gidiyor

Galatasaray muhabirlerinin bu modda olması lazım, başkanı savunma yapmaması lazım.

Peki şu anki durum Özbek'in işine geliyor mudur? İcardi'yi gönderen başkan olmak istemiyordu şimdi İcardi'ye de tepkiler gelmeye başladı. Bu işin sonunda GS menfaatlerince İcardi teklifimizi kabul etmedi yada dönüş yapmadı biz de daha fazla bekleyemezdik o yüzden kendisi ile devam etmeyeceğiz der mi? Bir de bu muhabirler acaba İcardi ile devam edilmeyeceği ve Özbek'in bu kararı aldığı için mi bu mesajları giriyor?

Icardi kalıp bi maçta ıslıklanıp küfür yiyerek yatıp maaşını alıp sonra ayrılmak istiyor olabilir mi

Kaan Ayhan milli takımda 8-10 dk süre aldı mesela tatili uzatmayıp takıma katılsa en azından bir şeyler için savaştığını gösterebilir, göstermiyor işte göt göbek salmış gelecek kampa 5 gün sonra kesinlikle gönderilmeli

Fatih hocanin yaninda nasıl da sesi çıkmıyordu fatih hoca imzaladığı gün.Bu kimseye dikte etmemeli figür olarak.

Şu sezonu bi şampiyon olalim,yeni yönetime

fatih terim,sedat doğan,mete ikiz,mahmut recevik lazim
Kaptan belirlerken dursuna soracakmış. Lan sen 4 senedir silip süpürdün ligi. Dursun kim kaptan belirleyecek

Biraz ağırlığın olsun ya. Ft olsa sorar mı dursuna ahmete mehmete

Can Uzunu 40 altina alma ihtimalin yok.Ya bu rakamlari gozden cikararak oturacaksin ya da oturmayacaksin masaya.Bruno Fernandese de o rakamlarin verilmesine karsiyim kalitesine degil ama bize 4-5 sene kaliteli hizmet edecek oyuncular gerekiyor.Brahim Diaz onceligimiz olmali olmazsa Can Uzun ya da Ensico ile sonuclandirmaliyiz.

Bu brahim diaz çok gündem oldu yalnız

Hepsi diyo artik

Gidin brahim diazi alin ya da mümkünse fernandesi

Can Uzunu ise yerli kadro ve forvet,9.5 numara için alın 35 veriyolarsa.vermiyolarsa ağustosa birakin,düşecekler gelecek o sonunda

Can 10 numara falan değil,meziyeti olsa da

Geri
Üst Alt