#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Bu anket kapanacak: .
Bu hayatın en acımasız yönü bu tarz kişilerin bu mevkilere nasıl gelmesi akıl alır gibi değil 2 koyun güdemeyecek bakkal işletemeyecek kişiler milyarlarca servete sahip lanet olsun bu işe

Biz derbi maçı oynarken milanodan story atan adamın 2 aydır peşinden koşuyoruz ilginç, takım içinde İcardinin sevildiğine kesinlikle inanmıyorum nasıl görünüyorsa görünsün.

Direk yöneticilere ya da hocanın hedef tahtasında olmayıp başkanın olması on numara oluyor herkes hakkettiğini buluyor.

Dursun bu dene butlan görevi görmektedir. Galatasaray'in önünde ki en büyük engeldir

Herkes gelecek oyunculara odaklanmış ama bu sene kadroda revizyon yapmamız gerekiyordu.Davinsona 20 ve üstü teklif varsa satılmalı,singoyla sezona başlamak bence intihar tabi onu da bu maaşla kim alır bilmiyorum ama önümüzdeki sene sallaiyi bol bol sağbekte izleriz.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

kraldi yi maziden ötürü severiz de herifin top isiyle ilgisi yok artik

miami de parti yapiyo herif takim gunesin alninda idman yaparken

ülkesi argentina dunya kupasinda yari finalde onla ilgili de tek paylasim yapmamis

herifin futbol umrunda degil belli ki

Güzel ayrılmak varken şimdi adam bi ton hakaret yiyor Icardi bile suçlu değil tek şuçlu Dursun Özbek.

#İstifadaBirHizmettir
Adam belki de gelip vedasını yapıp efendi gibi gidecek

Ama Dursun denen işbilmez adamı öyle bir ateşe attı ki bütün taraftarın tepkisi İcardi'ye yöneldi

DURSUN İSTİFAAAAA

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim bu sene şampiyonluk istemiyor, buna da buradaki herkes hemfikir.

Bu arada Nürnbergin %10 olasi bir satistan bonservis payi var. 50 ye alirsak eger Frankfurtun kasasina net 37,5 fln girecek. O yüzden o konusulan rakamlar büyük hayal maalesef.
10% pay varsa 50ye alsak 45 kalir frankfurta?

Tabi benden önce kesin yazan olmustur bunu geriden geldigim icin

Başkanın Icardi'yi isteme sebebi çok basit değil mi adam bonservise para harcamak istemiyor. 1 sene daha Icardi'ye 5m euro verip 25-30 m euro maliyetten kurtulurum hesabını yapıyordur. :asd:

hoca bugün dozu biraz daha arttırmalı icardi konusunda

daha da net konuşmalı ama sanmıyorum

Güzel ayrılmak varken şimdi adam bi ton hakaret yiyor Icardi bile suçlu değil tek şuçlu Dursun Özbek.

#İstifadaBirHizmettir
Kulüp tarihine geçmiş, taraftar ile yıllar sonra böylesine bağ kurmuş bir oyuncunun taraftarla ilişkisini şu duruma getirmek ancak Dursun gibi bir başkana yakışırdı.

Rezil bir süreç. Her iki taraf için de ancak bu kadar saçma bir hal alabilirdi ayrılık süreci.

Icardi de hata yok demiyorum, o ayrı cins fakat bu adam lig sonunda en az 2-3 kez veda paylaşımları yapmıştı.

Bir suçlu aranacaksa bu kez kesinlikle Dursun başrol.

Geri
Üst Alt