Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.299
- 3.220
- 1.618
Dursunun bi tarafını bu kadar kaldıran da Okan maalesef. Herşeye eyvallah herşeye eyvallah diye diye Dursun kendini bi bok sanmaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanin en buyuk sorunu mıy mıy olmasi. Hadi ağır konuşamıyorsun dün de ki ben artik farkli profil bir ikinci forvet istiyorum, daha genç bir profil istiyorum vs. Dese taraftar arkasında olacak ama diyemiyor.Okan hoca diyecekti ki Icardi artık bizim futbolcumuz değil emekleri için teşekkür ederiz ama artık genç futbolcu bakıyoruz Bunu deseydi herkes rahattı şimdi.
Galatasaray muhabirlerinin bu modda olması lazım, başkanı savunma yapmaması lazım.
ben de biliyorum aralarının iyi olduğunu sadece yaptığı yorumun doğru olduğunu herkesin bu modda olması gerektiğini söylüyorum,Galatasaraylılıktan çok adamcılık yapıyorlar haklısın bence Galatasaray muhabirlerini takip etmeyip para kazandırmamalıyızBu modda olmasi lazim da Serhan Hocayla Kavukcuyla arasi iyi oldugu icin bu haberi yapiyor.Burda olmasi gereken birileriyle aran iyi oldugu icin degil kendi haberci olarak isini yaparak bu yorumu yapmandir.
Fatih hocanin yaninda nasıl da sesi çıkmıyordu fatih hoca imzaladığı gün.Bu kimseye dikte etmemeli figür olarak.Dursunun bi tarafını bu kadar kaldıran da Okan maalesef. Herşeye eyvallah herşeye eyvallah diye diye Dursun kendini bi bok sanmaya başladı
Sneijder taraftarin yuzde 90 i gonderilmesin istiyordu.Cunku Sneijder her ne kadar bizden gittikten sonra performansi dusmus de olsa iyi bir sezon gecirmisti.Burda İcardinin sakatlik sonrasi hem kilo hem performans hem de buna ragmen hicbir ozveri gostermemesi var.Kemerburgazda calisan futbolcularin emegine saygisizliktir bu.Ancak bunu Dursun goremiyor.Snejder olayin aynisini yasamak istemiyor. Halbuki burda 100de100 hakli cikacak.
Galatasaray muhabirlerinin bu modda olması lazım, başkanı savunma yapmaması lazım.
Fatih hoca olsaydı Dursun'u ciğer sote yapmıştı basın toplantısı yapıpDursunun bi tarafını bu kadar kaldıran da Okan maalesef. Herşeye eyvallah herşeye eyvallah diye diye Dursun kendini bi bok sanmaya başladı
Kaptan belirlerken dursuna soracakmış. Lan sen 4 senedir silip süpürdün ligi. Dursun kim kaptan belirleyecekFatih hocanin yaninda nasıl da sesi çıkmıyordu fatih hoca imzaladığı gün.Bu kimseye dikte etmemeli figür olarak.
Şu sezonu bi şampiyon olalim,yeni yönetime
fatih terim,sedat doğan,mete ikiz,mahmut recevik lazim