Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    248
  • Bu anket kapanacak: .
Gardi konusunda bilgisi olan renkdaş var mı hiç görünmüyor ortalıkta, çalışmıyor mu artık bizimkilerle?

Insan klube kovuldu diye parasini almak icin ihtar cektiren baskani savunmaya utanir. Nevzort baskani yalayacam derken hocayla aralarini bozacak.

Herkes her mac iyi oynayacak diye bir sey yok. Takim halinde iyi olsunlar, birbirlerinin acigini kapatsinlar. Bir mac biri cikar kazandirir, diger mac biri cikar kurtarir. Takim boyle olunur.

Davinson gider, İcardi kalırsa gercekten bu sezondan hic ümit kalmaz. İcardinin su hali ile takıma döndügünü gören kim bu takımı ciddiye alır.
Böyle bir plan varsa en iyisi hic kimseyi almamak zaten en kötü 4. olur bu takım.
Icardinin kalıp sadece Lesley benzeri u23 transferi yapabileceksek, üstüne stoper tandemini de bozacaksan zaten yine en iyi 3. büyük ihtimal 4. olur.
En güzeli başkanı ve yancılarını mayıs gibi yollayıp adam gibi bir yönetimle sonraki sezona hazırlanmak olur. Icardiyi de alıp artık otelinde calıstırır.
Besiktasın bile 4 eksigini net sekilde kapattıgı sezonda sen hala ıcardi bekliyorsun gercekten şaka gibi.

Enciso icin artik bu piyasada kapiyi 30dan acmak normal. Bonsularla 30 civarina inerler diye düsünüyorum. Bu bize neyi gösteriyor? Biraz genc olan herifi, ucuk olmayan fiyata alip parlatirsan, onunla 1 en gec 2 adam gibi sezon gecirdiginden sonra acayip kar yapabilirsin.

Kaan'dan bir şey olmazda. İlkay bence bu sene daha fazla katkı verecek.
Gecen sene 50 maç yaptık bir Liverpool maçı bir de Besiktas macı 2. yarı onun dısında bırak katkıyı her sahada oldugunda negatif etkisi oldu.
Bu sezon kendini aşarsa 3 maça cıkarır katkısını.
Bu sezon şapkadan cıkabilecek tek tavsan Renato onu da Okan Buruk oynatırsa. Adım kadar eminim Lesley denen arkadaştan daha fazla katkı verecek.

yav anlık foto ile yorumlamak yanlış

okan buruk tarihin en şanslı teknik direktörüdür açık ara hem de ve bunu sağlayan bu yönetim

ha nevzat dingili bu doğruyu bugün hocanın hafiften yönetime dokunduran açıklaması sonrası dile getirince yönetim tasmasında olduğunu açık etti

o da ayrı doğru

Geri
Üst Alt