Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    246
  • Bu anket kapanacak: .
Bizi a spor denen illetin diline düşüren dursun utanır mı bilmem ama ilk dönemindeki gibi alay konusu olmaya başladı artık bu dursundan tez kurtulmamız lazım

12 yıl şampiyon olama,18 yıl clye gideme ama daha temmuzda greenwood indir yönetim dediğin böyle olur bizim küçük esnaf da hala deli dana gibi ona buna kiralık teklif yapsın beceriksizler ordusu

Vedatı kücümsüyorsunuz da Greenwooddan daha buyuk marjinal faydası olacak. Solda Kerem bile kalsa öndeki dörtlüsü Türkiye liginin cok üstünde.
Arkasında kante den bitik ama Gündüzi her türlü iyi adam sev sevme. Kante de Torreira, Lemina tadında takılır.
Tek defoları sol kanat, bekleri de acıkları da bence vasat. Belki bir de kale.
Ama kabul etmek lazım Osimhen ve Barış dısında net Fenerde 11 olur diyecegin bir adam yok bizde. Davinson, Sallai falan da eş diyebilirsin alternatifleri ile.
cok mu seviyorsun fenerini

Çiğdem hanıma güveniyorum camiamizi 5.sene üst üste şampiyonluğuna ulaşmasıni sağlayacaktır.

Vedatı kücümsüyorsunuz da Greenwooddan daha buyuk marjinal faydası olacak. Solda Kerem bile kalsa öndeki dörtlüsü Türkiye liginin cok üstünde.
Arkasında kante den bitik ama Gündüzi her türlü iyi adam sev sevme. Kante de Torreira, Lemina tadında takılır.
Tek defoları sol kanat, bekleri de acıkları da bence vasat. Belki bir de kale.
Ama kabul etmek lazım Osimhen ve Barış dısında net Fenerde 11 olur diyecegin bir adam yok bizde. Davinson, Sallai falan da eş diyebilirsin alternatifleri ile.
futbol bu şekilde yorumlanmaz. önemli olan takım olabilmek ve harmonidir de; senin kıyas mantığın ile baksak dahi, gs ilk onbirindeki en az 7 oyuncu fb'deki mevkidaşlarını keser.

üzerine gs 3 tane daha hücum oyuncusu alacak, bahsi geçen oyuncular da üst düzey oyuncular.

Neyyyyy Satın alma opsiyonlu kiralık Valverde mi ? Hemde bedava kiralık maaşının %100 ü Madrid’e mi ait ohaaa

yav anlık foto ile yorumlamak yanlış

okan buruk tarihin en şanslı teknik direktörüdür açık ara hem de ve bunu sağlayan bu yönetim

ha nevzat dingili bu doğruyu bugün hocanın hafiften yönetime dokunduran açıklaması sonrası dile getirince yönetim tasmasında olduğunu açık etti

o da ayrı doğru
katılmıyorum. Mevcut yönetim OB gibi sakin bir TD ile çalıştığı için şanslı. Mevcut Dursun, FT gibi bir adamla çalışsaydı kulüp binasının önüne asılırdı

Febe gene sezon başlamadan şampuan olmuş :d Maraba iso bu kadroyu yönetemez. Önceki gelişinde Tadic-Dzeko gibi lider karakterli oyuncular vardı şimdi yönetmesi gereken oyuncu grubu çok daha karaktersiz greenwoodun falan isoyu sallayacağını zannetmiyorum olur da işler kötü giderse tepe taklak giderler. Biz gerekli takviyeleri yaparsak motivasyon sıkıntısı yaşamadığımız sürece ligin favorisiyiz hala.

Geri
Üst Alt