Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.780
- 12.094
- 1.783
Bizi a spor denen illetin diline düşüren dursun utanır mı bilmem ama ilk dönemindeki gibi alay konusu olmaya başladı artık bu dursundan tez kurtulmamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok mu seviyorsun feneriniVedatı kücümsüyorsunuz da Greenwooddan daha buyuk marjinal faydası olacak. Solda Kerem bile kalsa öndeki dörtlüsü Türkiye liginin cok üstünde.
Arkasında kante den bitik ama Gündüzi her türlü iyi adam sev sevme. Kante de Torreira, Lemina tadında takılır.
Tek defoları sol kanat, bekleri de acıkları da bence vasat. Belki bir de kale.
Ama kabul etmek lazım Osimhen ve Barış dısında net Fenerde 11 olur diyecegin bir adam yok bizde. Davinson, Sallai falan da eş diyebilirsin alternatifleri ile.
OdegaardEn az senin kdr kaşar bi 10 numara lazim.
Herifte pek gay bir tipi yok heis yavTam Ülkeye gelip ünlü yerli bir aktörle aşk yaşayacak bir tipi var
Rakiplerin transferleri yönetimi harekete geçirebilir
.cok mu seviyorsun fenerini
gecmis yorumlarin surekli rakibi ovmek, hayirdir kime kandiriyon
futbol bu şekilde yorumlanmaz. önemli olan takım olabilmek ve harmonidir de; senin kıyas mantığın ile baksak dahi, gs ilk onbirindeki en az 7 oyuncu fb'deki mevkidaşlarını keser.Vedatı kücümsüyorsunuz da Greenwooddan daha buyuk marjinal faydası olacak. Solda Kerem bile kalsa öndeki dörtlüsü Türkiye liginin cok üstünde.
Arkasında kante den bitik ama Gündüzi her türlü iyi adam sev sevme. Kante de Torreira, Lemina tadında takılır.
Tek defoları sol kanat, bekleri de acıkları da bence vasat. Belki bir de kale.
Ama kabul etmek lazım Osimhen ve Barış dısında net Fenerde 11 olur diyecegin bir adam yok bizde. Davinson, Sallai falan da eş diyebilirsin alternatifleri ile.
.gecmis yorumlarin surekli rakibi ovmek, hayirdir kime kandiriyon
katılmıyorum. Mevcut yönetim OB gibi sakin bir TD ile çalıştığı için şanslı. Mevcut Dursun, FT gibi bir adamla çalışsaydı kulüp binasının önüne asılırdıyav anlık foto ile yorumlamak yanlış
okan buruk tarihin en şanslı teknik direktörüdür açık ara hem de ve bunu sağlayan bu yönetim
ha nevzat dingili bu doğruyu bugün hocanın hafiften yönetime dokunduran açıklaması sonrası dile getirince yönetim tasmasında olduğunu açık etti
o da ayrı doğru
Yonetimi her gun elestiriyorum da bu kadroyla nasil kasimda havlu atacaz rtas istesen bile yapamazsan bunu abartma yav. 300 milyonluk kadroyla nasil 3-4ayda havlu atiyorsun lige