Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    246
  • Bu anket kapanacak: .
1784044769195.webp

futbol böyle metrikler ile yorumlanmaz, önemli olan takım olabilmek ve harmodir de; senin kıyas mantığın ile baksak dahi, gs ilk onbirindeki en az 7 oyuncu fb'deki mevkidaşlarını keser.

üzerine gs 3 tane daha hücum oyuncusu alacak, bahsi geçen oyuncular da üst düzey oyuncular.
Vedat'ı küçümsüyorsunuz denen adam 60 milyon bonservis ödenmiş, PL'de 70 maça çıkmış, Fransa gibi bir takımın alt yaş kategorilerinde oynamış Lesley'e amatör futbolcu muamelesi yapıyor. Bir de Skriniar yada Ake neye göre Sanchez ve Bardakçı'dan iyi olabiliyorlar. Guendouzi iyi oyuncu ama 4 senede 10-15 maç sallanmış Torreira sadece takılıyor falan. Geçen sene gösterdiği performansla milli takıma kadar çıkan Sara zaten değersiz. Kendi takımının değerli oyuncularını bu kadar hiç eden taraftarları gerçekten anlamak mümkün değil. Eksiklerimiz var. Transfer yapmalıyız, güçlenmek için Sara yerine Reijnders'i almalıyız falan diyenlere katılıyorum. Geçen sene şampiyon olan ve CL'de son 16 yapmış oyuncularını değersizleştirmeyi anlayamıyorum.

katılmıyorum. Mevcut yönetim OB gibi sakin bir TD ile çalıştığı için şanslı. Mevcut Dursun, FT gibi bir adamla çalışsaydı kulüp binasının önüne asılırdı
Okan beyin sakinligine söylenen biri olarak Ft nin bu sinirlerinin de hic bir yararini gormedim bu arada açık olmak lazım yine kavga eder ayrilirdi muhtemelen.

İcardi işinin kapanması lazım artık çok bile uzadı. Tarihimizin en ikonik topçusuna hakettiği uğurlamayı yapamayacağız belki de bu saçma sapan süreç yüzünden ona üzülüyorum.

İcardi işinin kapanması lazım artık çok bile uzadı. Tarihimizin en ikonik topçusuna hakettiği uğurlamayı yapamayacağız belki de bu saçma sapan süreç yüzünden ona üzülüyorum.

Ulan benim anlamadığım şey, Icardi'ye sen futbolu kafada bıraktın hedeflerimizle senin fiziksel formun artık uyuşmuyor güzel bir uğurlama yapıp seni yollayalım demek çok mu zor.

Bir süredir oynamadım gerçi ama FM'deki GS takımımda Orkun var, Salih Özcan var, Yasin Özcan var, Greenwood var... :D

Lesley oyle böyle geçmeyecek içimizden

Geri
Üst Alt