- 29 Ocak 2024
- 8.240
- 7.006
- 568
Kephren thuram geldi miTatilde ( çorum )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kephren thuram geldi miTatilde ( çorum )
Bu sadece sahanın içinde olan bir şey değil. Güzel bir scout ağı kurarsan, doğru insanlarla çalışırsan bu gibi satışlar yapabiliyorsun. Bu adamlar başka takımların scout ekibiyle de birlikte maç izliyor, menajerlerle de maç izliyor. Orada illaki bak bizde şöyle bir cevher var, ileride çok değerlenecektir gibisinden kahve ağızı muhabbetler elbet dönüyordur. Bunlar da 3-5 komisyonuna bakıp gidip takımlara bu futbolcuları önerebiliyor. Her şey oyuncuyu aldım sahada oynattım ile olmuyor maalesef. Gerçi biz onu da yapamıyoruzBu trabzon nasıl böyle 6 ayda oyuncu parlatıp satar hale geldi ya şaka gibi. Bizden başka alıcı çıkmaz dediğimiz Oulai 35’e gidiyormuş.
Fb de atmaz lige havlu falan gercekci olalim izin vermezler bir defa her seyden öte. Belki yeni besiktas atarsa atar o kadar :dmuhtemelen fbyi kastetmistir
Lesley o fizikle sergeni bağrına basarLesley i de bağrına basmazsın yav Sergen![]()
Circle jerk'culer gelmis gene
Aggggg :/ o Juve macini stadda izlemistim adam hatta yapsada cok guclu ve teknikti ayni anda.. artik ruyamda gorurum artik.Kephren thuram geldi mi
Sizde tirvalananlardan misinizAn itibari ile bjk tirvanalaniyor
Bu ne hocamSizde tirvalananlardan misiniz
Bu ne hocam
Dördüncüyüz o zaman diyorsunVedatı kücümsüyorsunuz da Greenwooddan daha buyuk marjinal faydası olacak. Solda Kerem bile kalsa öndeki dörtlüsü Türkiye liginin cok üstünde.
Arkasında kante den bitik ama Gündüzi her türlü iyi adam sev sevme. Kante de Torreira, Lemina tadında takılır.
Tek defoları sol kanat, bekleri de acıkları da bence vasat. Belki bir de kale.
Ama kabul etmek lazım Osimhen ve Barış dısında net Fenerde 11 olur diyecegin bir adam yok bizde. Davinson, Sallai falan da eş diyebilirsin alternatifleri ile.
Bu sene o sene mi diyorsunDördüncüyüz o zaman diyorsun