Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Bu anket kapanacak: .
Como, Davinson Sánchez’i uzun süredir takip ediyordu ve şimdi İtalya’ya getirmek için girişimlerini hızlandırdı.

Como, iki şey istiyor: Galatasaray'ın talep ettiği bonservis bedelini ciddi oranda düşürmesi ve oyuncunun maaşında indirime gitmeye istekli olması.

(La Gazzetta dello Sport)

Ekli dosyayı görüntüle 328118

Como karıda istiyormuymuş bir sormak lazım bize kemiksiz 28 saysınlar davinsonla aralarında halletsinler

Trossard'a ifb girmis deniliyor twitterde ciddi ciddi

Asıl soru şu ,ugoçukvu'yu cidden scout ekibi mi tespit etti yoksa yine menajer önerisi mi. Singo vari bir transfer havası var

@Emir Sato üstad haklıydı herhalde. Ugoçukvu istatistikleri neymiş yav öyle. Bizim beceriksizler yine gidip karavana buldular gibi
Aga burnley takım olarak sçmış ki... şimdi kime ne diyeceğiz? 38 maçta 4 galibiyet 10 beraberlik. Kalan maçlar mağlubiyet işte... toplamda 38 gol atmışlar 75 gol yemişler... Ben böyle takımın hangi oyuncusunun performansını alıp dikkat edeyim...

Adam iyidir demiyorum da takımın çok bktan olduğu aşikar...

Aga burnley takım olarak sçmış ki... şimdi kime ne diyeceğiz? 38 maçta 4 galibiyet 10 beraberlik. Kalan maçlar mağlubiyet işte... toplamda 38 gol atmışlar 75 gol yemişler... Ben böyle takımın hangi oyuncusunun performansını alıp dikkat edeyim...

Adam iyidir demiyorum da takımın çok bktan olduğu aşikar...
O zaman senin dediğine göre 28 milyon civarı bir bonservis vermek için de bir veri yok ortada sonuçta, hangi performansa göre alınıyor bu adam.

biz nasıl bir fakiriz abi kime teklif etsek kiralık + opsiyon..

ne yaptılar bunlar parayı, hepsini mi yediler ?

Geri
Üst Alt