Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
  • Bu anket kapanacak: .
Ulan Gökhan’a bak, topçumuzla dalga geçiyor Leşler yazmış

Bir seferde 10 numara transferi ilk transfer olsun ve takıma katılsın.Fena mi olur?

Linç edilme pahasına bu soruyu sormak zorundayım
30 milyona 26 yaşında guenduzi mi
28 milyona 22 yaşında ugoçukvu mu
Alırsınız ?

Popülizm kolay, zor olan gerçekleri konuşmak

6280ce18-ad63-4256-ad6a-cfd2d513b8ff.webp

wtf GIF

Renkdaş bu premier lig takımlarının uçuk piyasasına göre oyuncu iyidir denemez malesef çünkü yoldan geçene bile artık 30-40 milyon veriyorlar. Performans analizi önemli
Valla bilemedim ben. Ama profil olarak gsc nin tam istediği profil. Fransız defansif orta saha. 1.90 boy, zenci...

Linç edilme pahasına bu soruyu sormak zorundayım
30 milyona 26 yaşında guenduzi mi
28 milyona 22 yaşında ugoçukvu mu
Alırsınız ?

Popülizm kolay, zor olan gerçekleri konuşmak
Ugoçukwu’yu 28 milyon ettiğine kanaat getirirsem alma hakkım var. Guendouzi 20’lik topçu. İkisini de doğrudan almam. Ugo’yu doğrudan 10’a da almam

Arkadaşlar kusura bakmayın ama madem böyle diyor bu kel, bende konuşmak zorundayım.

Geçen sene yaptığım totemler ortadadır. Komşularla birlikte kılıktan kılığa girmediğimiz kaldı.

Bu kele şampiyonluk yedirmem. Geçen sene benimde hakkım var Şampiyonlukta
Tüm GS muhabirlerinin hakkı senin hakkının yanına yaklaşamaz. :hat:

Ugoçukwu’yu 28 milyon ettiğine kanaat getirirsem alma hakkım var. Guendouzi 20’lik topçu. İkisini de doğrudan almam. Ugo’yu doğrudan 10’a da almam
Kimse kusura bakmasın ben üst düzeyde oynamış oyuncuyu tercih ederim herzaman yüksek para vereceksem. Bilinmeyen oyuncuyu da nhaga'daki gibi ucuza alırım

Sergen Dağ: "Jhon Duran’ı beklemeye alan Galatasaray’ın listesinde Dinamo Kiev’den Matviy Ponomarenko (20) ve Inter’den Ange-Yoan Bonny (22) yer alıyor."

Geri
Üst Alt