- 6 Eylül 2014
- 93.469
- 64.309
- 4.608
Forum reklam Dolu Recep beyReklam yapma dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum reklam Dolu Recep beyReklam yapma dostum
Premium üye olsan cıkmazForum reklam Dolu Recep bey
Yap olayimPremium üye olsan cıkmaz
seni ekmekle döverimGelmesin
Herkesin yaptığı gibi Premier lig den dusen takimlara bakmışlar tottenham-hotspur'dan birilerinede kesin teklif gidecek ligi kötü bitirdiler deli gibi oyuncu alıyorlar.Asıl soru şu ,ugoçukvu'yu cidden scout ekibi mi tespit etti yoksa yine menajer önerisi mi. Singo vari bir transfer havası var
Valla bilemedim ben. Ama profil olarak gsc nin tam istediği profil. Fransız defansif orta saha. 1.90 boy, zenci...Renkdaş bu premier lig takımlarının uçuk piyasasına göre oyuncu iyidir denemez malesef çünkü yoldan geçene bile artık 30-40 milyon veriyorlar. Performans analizi önemli
Renkdaş sadece tip ile olmuyor işte. Mesela o pape gueye la ligada iyi bir performans gösteriyormuş. Keşke o alınabilseydi o vakitlerdeValla bilemedim ben. Ama profil olarak gsc nin tam istediği profil. Fransız defansif orta saha. 1.90 boy, zenci...
Ugoçukwu’yu 28 milyon ettiğine kanaat getirirsem alma hakkım var. Guendouzi 20’lik topçu. İkisini de doğrudan almam. Ugo’yu doğrudan 10’a da almamLinç edilme pahasına bu soruyu sormak zorundayım
30 milyona 26 yaşında guenduzi mi
28 milyona 22 yaşında ugoçukvu mu
Alırsınız ?
Popülizm kolay, zor olan gerçekleri konuşmak
Tüm GS muhabirlerinin hakkı senin hakkının yanına yaklaşamaz.Arkadaşlar kusura bakmayın ama madem böyle diyor bu kel, bende konuşmak zorundayım.
Geçen sene yaptığım totemler ortadadır. Komşularla birlikte kılıktan kılığa girmediğimiz kaldı.
Bu kele şampiyonluk yedirmem. Geçen sene benimde hakkım var Şampiyonlukta

rennes altyapılı fransız genc milli gördüysen al geç düşünecek bişey yokValla bilemedim ben. Ama profil olarak gsc nin tam istediği profil. Fransız defansif orta saha. 1.90 boy, zenci...
Premier lig zor yer yav. Birde kötü takıma gitmiş gerilemiş olabilir. Bizim oyunumuzda iş yapabilir şu top calmalarina bakılırsa. İstikrarlı mi sorun oTop çalma, pas arası yapma özelliği çok göze çarpıyor bu maçtaki kısa videoda
Kimse kusura bakmasın ben üst düzeyde oynamış oyuncuyu tercih ederim herzaman yüksek para vereceksem. Bilinmeyen oyuncuyu da nhaga'daki gibi ucuza alırımUgoçukwu’yu 28 milyon ettiğine kanaat getirirsem alma hakkım var. Guendouzi 20’lik topçu. İkisini de doğrudan almam. Ugo’yu doğrudan 10’a da almam