- 3 Temmuz 2012
- 138.258
- 87.041
- 5.338
bu nasıl 22 yav
kandırmayın insanları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıyığı yaşlı gosteriyorbu nasıl 22 yavkandırmayın insanları
![]()
Vedalar zordur. Hele icardi gibi yıllarca örselenmiş bir adamın kendini burada bulduktan sonra veda çok acı veriyordur.Suclu elbette dursun ama icardi taraftari seviyorsa sosyal medyadan veda eder ve dursunun eline bu kozu vermezdi
12 zaten alışKar yaptiklari rakamin 20% olmali. Yani 30a giderse 4,9 Bastia'ya gidiyor.
Bizim köydenbu nasıl 22 yavkandırmayın insanları
![]()
26 yasındaİcardi ile oyalanana kadar Vlahovici alsaydik kafamiz rahatti saolsun baskanimiz yonetimimiz son gun seviyor
herif Fransa dogumlubu nasıl 22 yavkandırmayın insanları
![]()
İcardi 33 yasinda26 yasında
Forvete yaşlı düşünmüyoruz işte bunun özeti. 10 numaraya falan kaşar bir herife iyi para basılacak gibi görünüyor.İcardi ile oyalanana kadar Vlahovici alsaydik kafamiz rahatti saolsun baskanimiz yonetimimiz son gun seviyor
icardi gittiİcardi 33 yasinda
Fransa dedigin yer koca bi adanaherif Fransa dogumlu
Fransa'da da magara olmuyodur herhalde
33 yasinda İcardi dusunuyoruz 26 yasinda Vlahovic dusunmuyoruz buda bizim transfer politikamizsa vay halimizeForvete yaşlı düşünmüyoruz işte bunun özeti. 10 numaraya falan kaşar bir herife iyi para basılacak gibi görünüyor.
kim düşünüyor hocam33 yasinda İcardi dusunuyoruz 26 yasinda Vlahovic dusunmuyoruz buda bizim transfer politikamizsa vay halimize
Adama sozlesme teklif etmedik mi ettik ben acikcasi henuz o isin bittigini dusunmuyorum ha insallah bitmistir.icardi gitti
Yonetim renkdas.33 yasindaki adama teklif ediyoruz.O olmazsa forvet i 23 yas alti bakiyoruz bu bana biraz tuhaf geliyor.kim düşünüyor hocam
kolpadan teklif ettik ben dursunu tanıyorsam arka planda şart fln sunmuşuzdur kabul etmesin diyeYonetim renkdas.33 yasindaki adama teklif ediyoruz.O olmazsa forvet i 23 yas alti bakiyoruz bu bana biraz tuhaf geliyor.
İnsallah oyledir de bende Dursunu taniyorsam para harcamayim sampiyon kadroyu koruyup devam ediyim diye dusunuyodur.Ama gelen tepkiler sonrasi kararinin degistigine inaniyorum.kolpadan teklif ettik ben dursunu tanıyorsam arka planda şart fln sunmuşuzdur kabul etmesin diye