Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Bu anket kapanacak: .
33 yasinda İcardi dusunuyoruz 26 yasinda Vlahovic dusunmuyoruz buda bizim transfer politikamizsa vay halimize
33 yaşındaki icardiyi de düşünmüyoruz da velev ki düşünüyor olalım icardi ile tamamen taraftar bağından dolayı düşünüyor eğer dediğin gibiyse.
Arada değerlendirilemeyecek kadar farklı konular var. Şurada daha 2 ay önce 50 bin kişi aşkın olayım diye bağırıyordu.

Ayrıca Vlahovic bitiriciliği çok düşük düzeyde bir futbolcu, neye dayanarak dillendiriyoruz ki. Maaş beklentisi 10 m herifin bir de o da juveyi bekliyor sözleşme uzatmak için.
10 gündür cevap vermemiş.
İcardiye tatil yapıyor diye laf edenler buna niye demiyor misal.

1000029184.webp

En önemli ihtiyaçlardan birisi giderildi yahu ön libero aldık ya
Aldıgımız o arkadaş gecen sene Burnley de oynadıgı kadar oynarsa 3 maç sonra kesilir ve sadece Lemina ölmek üzereyken oynar.
Burnley nin ilk sezikdeki takımlarla yaptıgı macların hepsini izledim gecen sene. Bu arkadaşın hic iyi yaptıgı birsey hatırlamıyorum.
Savunması belki dikkatimi cekmemiştir de hucum konusunda yok ötesi bir adam aldık. Ndidi bile bundan daha yetenekli hucumda.
10 numaranın tum hucumu sırtında tasıması lazım bu arkadas varken takımda.

Aldıgımız o arkadaş gecen sene Burnley de oynadıgı kadar oynarsa 3 maç sonra kesilir ve sadece Lemina ölmek üzereyken oynar.
Burnley nin ilk sezikdeki takımlarla yaptıgı macların hepsini izledim gecen sene. Bu arkadaşın hic iyi yaptıgı birsey hatırlamıyorum.
Savunması belki dikkatimi cekmemiştir de hucum konusunda yok ötesi bir adam aldık. Ndidi bile bundan daha yetenekli hucumda.
Zaten defansif orta saha diye aldık, merkez olarak değil ki hücum bir kenara. Lemina ne kadar hücuma katılıyor idi ki geçen sezon. Neden böyle beklenti oldu anlamadım.

hatirlamiyor musun yapmadi mi? net konusalim.

Baba 10 no kim olacak acaba Enciso filan beni kesmez geçen yıl 10 milyona sen alsan güzel iş ama bu haline 20+ vermek manasız

İnsallah oyledir de bende Dursunu taniyorsam para harcamayim sampiyon kadroyu koruyup devam ediyim diye dusunuyodur.Ama gelen tepkiler sonrasi kararinin degistigine inaniyorum.
Valla ikinizin de dursun u tanımadığınızı düşünüyorum... 😀 bu arada Galatasaray Lisesi mezunu, ODTÜ ve itü de okumuş bir adamı cahil görmek biraz saçma geliyor bana ya neyse...

Geri
Üst Alt