- 12 Haziran 2015
- 36.112
- 31.793
- 2.693
En önemli ihtiyaçlardan birisi giderildi yahu ön libero aldık yaTemmuz ortasına geldik, hala transfer yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En önemli ihtiyaçlardan birisi giderildi yahu ön libero aldık yaTemmuz ortasına geldik, hala transfer yok
Resmi gelen giden yokEn önemli ihtiyaçlardan birisi giderildi yahu ön libero aldık ya
istedigimiz adam derken forum olarak istedigimiz adam mi yoksa yonetimin isteyip alamadigi mi reisBence kanat olanı ciddi efsane, hem hızlı, hem iki ayağı da var, dikine gidebiliyor falan, geçen seneden beri istediğimiz adam.
O da olurResmi gelen giden yok
33 yaşındaki icardiyi de düşünmüyoruz da velev ki düşünüyor olalım icardi ile tamamen taraftar bağından dolayı düşünüyor eğer dediğin gibiyse.33 yasinda İcardi dusunuyoruz 26 yasinda Vlahovic dusunmuyoruz buda bizim transfer politikamizsa vay halimize
Aldıgımız o arkadaş gecen sene Burnley de oynadıgı kadar oynarsa 3 maç sonra kesilir ve sadece Lemina ölmek üzereyken oynar.En önemli ihtiyaçlardan birisi giderildi yahu ön libero aldık ya
Temmuz ortasına geldik, hala transfer yok
Zaten defansif orta saha diye aldık, merkez olarak değil ki hücum bir kenara. Lemina ne kadar hücuma katılıyor idi ki geçen sezon. Neden böyle beklenti oldu anlamadım.Aldıgımız o arkadaş gecen sene Burnley de oynadıgı kadar oynarsa 3 maç sonra kesilir ve sadece Lemina ölmek üzereyken oynar.
Burnley nin ilk sezikdeki takımlarla yaptıgı macların hepsini izledim gecen sene. Bu arkadaşın hic iyi yaptıgı birsey hatırlamıyorum.
Savunması belki dikkatimi cekmemiştir de hucum konusunda yok ötesi bir adam aldık. Ndidi bile bundan daha yetenekli hucumda.
10 numaranın tum hucumu sırtında tasıması lazım bu arkadas varken takımda.
Nhaga ile guzel ikili
Nhaga ile guzel ikili
Olabilirler.
Gardi bu liste ile gelmişse güzel liste getirmiş.
hatirlamiyor musun yapmadi mi? net konusalim.Aldıgımız o arkadaş gecen sene Burnley de oynadıgı kadar oynarsa 3 maç sonra kesilir ve sadece Lemina ölmek üzereyken oynar.
Burnley nin ilk sezikdeki takımlarla yaptıgı macların hepsini izledim gecen sene. Bu arkadaşın hic iyi yaptıgı birsey hatırlamıyorum.
Savunması belki dikkatimi cekmemiştir de hucum konusunda yok ötesi bir adam aldık. Ndidi bile bundan daha yetenekli hucumda.
10 numaranın tum hucumu sırtında tasıması lazım bu arkadas varken takımda.
Valla ikinizin de dursun u tanımadığınızı düşünüyorum...İnsallah oyledir de bende Dursunu taniyorsam para harcamayim sampiyon kadroyu koruyup devam ediyim diye dusunuyodur.Ama gelen tepkiler sonrasi kararinin degistigine inaniyorum.
LaubaliSarayı niye kimse istemiyor