Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Bu anket kapanacak: .

Kolpacı pedulla sıkmış bi taraflarından 60 bonservis istenen oyuncuyu neden kiralık versinler

davinson como haberleri çoğaldı

Galatasaray, Como'dan gelen 20 M€'luk teklifi reddetti. Galatasaray, Sanchez için 30 M€ istiyor. (Daniele Longo)

Bütün yük yine Osimhenin üstünde kalacak tüm sezon eger Icardiyle imzalarlarsa…en kolay maclarda bile dinlemez artik. Icardi tatil yapmaya devam ediyor, kilolari da aliyor halen. Yazik yazik, bide 5 milyon senelik veriyorlar..

Nerde ulan Reijnders
Bu çocuk guardiola oynatmadığı için takımsan ayrılmak istiyordu ama şimdi maresca kampta falan görmek isteyebilir bence. Ayrıca city kiralamaya çok zarar etmeden satmak istiyor anladığım kadarıyla... Yani 50 milyon civarı bir fiyat istiyor herhal... bu durumda bu elemanın gelme ihtimali bence zayıf. Gardi ikna edebilir mi bilinmez...

Öbür türlüsü garip olurdu. Sonuçta hazırlık maçı bir önemi olan maç olsa gene anlarsın da. Brunley'de Esteve, Tchouna, Lesley(ben bonservis şartını karşılayacağını düşünüyorum) bu 3'lüden 90 milyon euro kazandı. İyi kullanırlarsa bir de iyi bir TD getirirlerse çıkabilirler tekrardan.

Sanchez’i satmak bizim adimiza dogru bir is olur

Düsüse gectigini düsünüyorum performans olarak ve bunu gectigimiz sezon bize defalarca gösterdi

Aynisi torreira icin de gecerli,artik degisim zamani geldi

Iki oyuncu da bizim adimiza cok degerli isler yaptilar ama eger sanchez ve torreira ile devam edersek gectigimiz sezon bazi dönemlerde yasadigimiz sikintilar devam edebilir

Mac secme konusunda takim adina da güclü bir mesaj olur

Geri
Üst Alt