#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .
Sabah bu konuda gördüm galiba uyku sersemi hatırlamıyorum ama düz futbolcu falan yazılmıştı galiba Brahim Diaz için 😱

Piyasada dar alan becerisi, bilek hakimiyeti, çeviklik konusunda kendisinden daha iyi birkaç isim ancak vardır. Madrid son dönemi belki biraz daha kendisine oynamaya çalışan bencil birisi gibi görünmüş olabilir ancak araya ince topları atabilen, açı bulduğunda güzel şutlar çıkartıp sürpriz goller atabilen oldukça becerikli, hareketli bir isim Diaz. Ceza sahası içinde, yay çevresinde ince bilek hareketleriyle Sane ve Osimhen'e çılgın asistler yapar. Pres altında öyle rahat adam eksiltip öyle ince paslar atabiliyor ki şu adama düz futbolcu demek de ne bileyim :asd:

Şu bileğe baksanıza gözünüzü seveyim. Üst düzey bir tekniği var, sürekli de sahada kalabilen, maçtan kopmayan bir profil.

Dursun başkanın şu an en iyi ben bilirim modunda özgüven tavan olduğu için taraftar ve medyadaki tepkileri çok sallamadığını düşünüyorum

Club Brugge, Jashari sonrası Isvicre piyasasını sevdi galiba. Manzambi sonrası patlama yapması beklenen iki genci de kapmışlar. Ek olarak Yann Summer da oraya transfer oldu.

Burda görüyorum herkesin bir listesi var, ekleyip takip edin listelere, özellikle Vasovic sıçrama yapma ihtimali çok güçlü bir oyuncu.

Cheveyo Tsawa - Merkez ortasaha
Andrej Vasovic - Forvet

Geri
Üst Alt